Списание за дизайн
Списание за дизайн
Чаша За Кафе И Чинийка

WithDelight

Чаша За Кафе И Чинийка Сервирането на сладки лакомства с размер на хапки от страна на кафето е част от много различни култури, тъй като е обичай да се сервира чаша кафе с турска наслада в Турция, бишкоти в Италия, churros в Испания и фурми в Арабия. Въпреки това, при конвенционалните чинийки тези лакомства се плъзгат към чашата с горещо кафе и залепват или се намокрят от разливите на кафето. За да се предотврати това, тази чаша за кафе има чинийка със специални слотове, поддържащи лакомствата за кафе на място. Тъй като кафето е една от най-важните топли напитки, подобряването на качеството на пиенето на кафе има важно значение за ежедневния живот.

Брандирането И Опаковането

Leman Jewelry

Брандирането И Опаковането Визуалното решение на новата идентичност на Leman Jewelry беше изцяло нова система за излагане на лукса, изящното, но изтънчено и минимално усещане. Новото лого, вдъхновено от работния процес на Leman, тяхната услуга за дизайн на висша мода, чрез изработване на всички диамантени форми, заобикалящи символ на звезда или искрица, създавайки сложен символ и също отеквайки блестящия ефект на диаманта. След това всички материали за обезпечение са произведени с висококачествени детайли, за да подчертаят и обогатяват луксозността на всички нови визуални елементи на марката.

Изложението

LuYu

Изложението Изкуството влияе на живота и животът носи дълбоко размишление и интерпретация на изкуството. Разстоянието между изкуството и живота може да е на ежедневната пътуване. Ако ядете всяко хранене внимателно, можете да превърнете живота си в изкуство. Творческото творение също е изкуство, което се произвежда със собствените му мисли. Техниките са инструменти, а изразите са резултати. Само с мисли ще има наистина добри дела.

Фоайето И Фоайето На Жилищните Сгради

Light Music

Фоайето И Фоайето На Жилищните Сгради За Light Music, дизайн на жилищно лоби и салон, Арман Греъм и Арън Ясин от нюйоркския A + A Studio искаха да свържат пространството с динамичния квартал на Адамс Морган във Вашингтон, където се намира нощният живот и музикалната сцена, от джаза към Go-go за пънк рок и електронните винаги са били централни. Това е тяхното творческо вдъхновение; резултатът е уникално пространство, което съчетава най-съвременните дигитални методи за изработка с традиционните занаятчийски техники за създаване на потапящ свят със собствен пулс и ритъм, който отдава почит на жизнената оригинална музика на DC.

Масата

Codependent

Масата Съответстващата психология и дизайн, като се фокусира специално върху физическото проявление на психологическото състояние, зависимостта. Тези две преплетени таблици трябва да разчитат една на друга, за да функционират. Двете форми са неспособни да стоят самостоятелно, но заедно създават една функционална форма. Финалната таблица е мощен пример, чието цяло е по-голямо от сбора на неговите части.

Търговският Интериор

Nest

Търговският Интериор Подът се споделя от двама уникални професионалисти - адвокати и архитекти, които призовават за разнообразни йерархични поръчки. Изборът и детайлизирането на елементите беше стремежът да се запази цялостният облик наземен, земен и да се съживи местната артистичност и строителни материали. Съчетаването и прилагането на екологично чисти материали, размерите на отворите, са обусловени от припомняне на местния климат, за да се създаде благоприятна среда, която да събуди отново загубените практики, структурирайки устойчива практика.