Списание за дизайн
Списание за дизайн
Къща

Dezanove

Къща Вдъхновението на архитекта идва от рекултивираната евкалиптова дървесина на „батеите“. Това са платформите за производство на миди в устието и представляват много важната местна индустрия в "Ria da Arousa", Испания. В тези платформи се използва евкалиптово дърво и в региона има разширения на това дърво. Възрастта на дървесината не е скрита и различните външни и вътрешни лица на дървото се използват за създаване на различни усещания. Къщата се опитва да заимства традициите на околностите и да ги разкрие чрез историята, разказана в дизайна и детайла.

Име на проекта : Dezanove, Име на дизайнерите : iñaki leite, Име на клиента : YourArchitectLondon.

Dezanove Къща

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.