Списание за дизайн
Списание за дизайн
За Свободното Чатене

USB Speaker and Mic

За Свободното Чатене DIXIX USB високоговорителите и микрофона са проектирани според функцията му. Микрофонният високоговорител е идеален за свободен разговор през интернет, микрофонът е точно обърнат към вас, за да предава ясно гласа си на получателя и говорителят ще предава гласа от човека, с когото общувате.

Маса, Трепет, Цокъл

Trifold

Маса, Трепет, Цокъл Формата на Trifold е информирана от комбинация от триъгълни повърхности и уникална последователност на сгъване. Има минималистичен, но сложен и скулптурен дизайн, от всеки ъгъл се разкрива уникална композиция. Дизайнът може да бъде мащабиран, за да отговаря на различни цели, без да се нарушава структурната му цялост. Trifold е витрина от цифрови методи за производство и използване на нови производствени технологии като роботика. Производственият процес е разработен в сътрудничество с фирма за производство на роботи, специализирана в сгъване на метали с 6-осни роботи.

Бижута-Обеци

Eclipse Hoop Earrings

Бижута-Обеци Има едно явление, което непрекъснато арестува поведението ни, спира ни мъртви в следите си. Астрологичното явление на слънчевото затъмнение заинтригува хората от най-ранните епохи на човечеството. От внезапното потъмняване на небето и потъмняването от Слънцето хвърли дълга сянка на страх, подозрение и чудене върху въображенията Зашеметяващата природа на слънчевите затъмнения оставя трайно впечатление върху всички нас. Обеците с диамантено затъмнение с диамант 18K бяло злато бяха вдъхновени от слънчевото затъмнение през 2012 година. Дизайнът се опитва да улови мистериозната природа и красотата на слънцето и луната.

Органичните Мебели И Скулптурата

pattern of tree

Органичните Мебели И Скулптурата Предложение за дял, което използва иглолистните части неефективно; тоест стройната част на горната половина на багажника и неправилната форма на корените. Обърнах внимание на органичните годишни пръстени. Припокриващите се органични модели на дяла създават комфортен ритъм в неорганично пространство. С продуктите, родени от този цикъл от материали, органичната пространствена посока се превръща във възможност за потребителя. Освен това уникалността на всеки продукт им придава много по-висока стойност.

Играчката

Movable wooden animals

Играчката Разнообразието от играчки за животни се движи по различни начини, просто, но забавно. Абстрактните животински форми поглъщат децата да си представят. В групата има 5 животни: прасе, патица, жираф, охлюв и динозавър. Главата на Дък се движи отдясно на ляво, когато го вдигнете от бюрото, изглежда, че ви казва "НЕ"; Главата на жирафа може да се движи отгоре и надолу; Свинският нос, главите на охлюв и динозавър се движат отвътре навън, когато завъртите опашките им. Всички движения карат хората да се усмихват и карат децата да играят по различни начини, като дърпане, бутане, завъртане и т.н.

Университетското Кафе

Ground Cafe

Университетското Кафе Новото кафене „Ground” служи не само за създаване на социално сближаване между преподаватели и студенти от инженерното училище, но и за насърчаване на взаимодействието между и между членове на други катедри в университета. В дизайна си ние ангажирахме необитания изливан бетонен обем на бивша семинарна стая, като наслоихме палитра от орехови дъски, перфориран алуминий и цепка от камък върху стените, пода и тавана на пространството.