Списание за дизайн
Списание за дизайн
Ресторантът

Xin Ming Yuen

Ресторантът Входът е парад от контрастни материали, конструкции и цветове. Приемната зона е пространство на спокоен комфорт. Благоприятните модели се натъкват на игриви декорации. Зад това е динамична зона на бара в контекста на почивка. Традиционните китайски символи Hui оловни светлини добавят усещане за футуризъм. Преминаването през деликатно украсена покривна обител е зоната за хранене. Украсена с флорални, въглехидратни изображения на риба, релефни витражи и древните билкови шкафове Бай Зи, това е визуално пътешествие през модата във времето и културните реликви.

Име на проекта : Xin Ming Yuen, Име на дизайнерите : Monique Lee, Име на клиента : Xin Ming Yuen.

Xin Ming Yuen Ресторантът

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.