Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

good morning original calendar 2012 “Farm”

Календар Фермата е календар за хартиени животни от кит. Напълно сглобена тя прави възхитителна миниатюрна ферма в комплект с шест различни животни.

Име на проекта : good morning original calendar 2012 “Farm”, Име на дизайнерите : Katsumi Tamura, Име на клиента : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Календар

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.