Списание за дизайн
Списание за дизайн
Градина

Tiger Glen Garden

Градина Tiger Glen Garden е градина за съзерцание, построена в новото крило на Музея на изкуствата на Джонсън. Той е вдъхновен от китайска притча, наречена „Тримата лагери на тигърския глен“, в която трима мъже преодоляват своите сектантски различия, за да намерят единство на приятелството. Градината е проектирана в строг стил, наречен на японски език karesansui, в който е създадено изображение на природата с подреждане на камъни.

Творческото Ремоделиране

Redefinition

Творческото Ремоделиране Проектът беше кратък, за да запази планинския контекст, без да излъчва селски спомени за преобладаващите планински жилищни типологии. Той включваше основен ремонт на типична планинска къща. Всичко ще бъде направено на място, като се използват като основни материали метал, борова дървесина и минерални агрегати, човешки труд и експертиза. Основната идея беше да се даде възможност на обектите да придобият употреба и сантиментална стойност, след като собствениците ще ги намерят за полезни и познати, както и да проектират предвид преобразуващата сила на материалите.

Ресторантът

100 Bites Dessert

Ресторантът Похапването като тема на дизайна, графичните портрети, моделите за зъби, визуалните изображения на главните знаменитости са основни функции, които спомагат за стимулиране на вкусовите рецептори на всеки клиент. От фантастичния кафяво-бял графичен таван, до бялата супер графична стена, до спретнато подредената стена на дисплея на продукта, заедно със 100 ухапващи икони, представляващи различни десетилетия, богат дизайн на черен хумор вкус обърква.

Корпоративният Дизайн

Vivifying Minimalism

Корпоративният Дизайн Резултатът беше да се създаде съвременно пространство, което да персонализира терапиите, базирани на модерни технологии, като същевременно предлага класически СПА процедури. Полученото предложение беше да се създаде динамично пространство, което да излъчва строгите научни лаборатории, като същевременно добавя познати конотации от топли класически интериори. Вдъхновението за наземното лоби идва от дзен философията и диадичната природа на космоса. Бял лавапластер намеква за клинични бели и научни причини, шоколадово кафяво от класическата палитра, намекващи вкусни конотации на човешките желания.

Медицински Център

Neo Derm The Center

Медицински Център Той е проектиран така, че да отговаря на темата на линиите, а акцентите в цветовете на лайма са достатъчно достатъчни, за да демонстрират нагледния и енергичен кратък дизайн за този конкретен център за грижа за кожата. Гредите от бели шарени линии вървят по целия бял таван и се простират до околното пространство с динамика. Зоната за релакс в съседство с рецепцията е поставена на цвят с вар в цвят от мебели до килим, който подчертава младата и подмладена същност на марката чрез преглед на пристанището на Виктория.

Изложбеното И Преговорното Пространство

All Love in Town Sales Center

Изложбеното И Преговорното Пространство Търговското пространство също може да бъде бизнес ориентирана зона за дейност, пълна с изкуство и естетика, колкото театър и музей. Малко от дизайнерите никога не са се замисляли, че интензивното съчетаване на хора и околна среда става толкова съществено, отколкото някога сме очаквали. Създадохме интериорно пространство, което порази акорд с хората, които влизат в него, като използваме най-много ниско цените материали-крушки, пинг-понг и коледна украса бал. Изведохте легенда за продажбите на имоти за завършващи търговски задачи в три месеци по това време в цялата индустрия заради отличителния дизайн.