Списание за дизайн
Списание за дизайн
Изложението Roadhow

Boom

Изложението Roadhow Това е проект за изложбен дизайн за пътно шоу на модна марка в Китай. Темата на това пътно шоу изтъква потенциала на младежите да стилизират собствения си образ и символизира експлозивния шум, който този пътно шоу издава в публиката. Зигзаг формата се използва като основен визуален елемент, но с различна конфигурация, когато се прилага в кабинките в различни градове. Структурата на изложбените кабини бяха всички „комплекти от части“, сглобяеми фабрично и инсталирани на място. Някои части могат да се използват повторно или да се преконфигурират, за да образуват нов дизайн на кабина за следващата спирка на пътната изложба.

Пробивът На Графичния Дизайн

The Graphic Design in Media Conception

Пробивът На Графичния Дизайн Тази книга е за графичния дизайн; тя предоставя изричен, детайлен поглед върху дизайнерската структура като процес, който се използва за комуникация с публиката с различни култури чрез методите на проектиране, включва значението на графичния дизайн като роля, Дизайнерските процеси като техники, Брандинг дизайн като пазарен контекст, Дизайн на опаковки с подготвени шаблони и съдържа творби от силно въображаеми творци, които се използват за посочване на принципите на дизайна.

Търговският Офис

Chongqing Mountain and City Sales Office

Търговският Офис „Планината“ е основната тема на този офис по продажбите, който е вдъхновен от географския произход на Чунцин. Моделът от сиви мрамори на пода се оформя в триъгълна форма; и има много странни и остри ъгли и ъгли по стените и неправилните форми на гишета, за да демонстрират концепцията за „планина“. В допълнение, стълбите, свързващи етажите, са проектирани да преминават през пещерата. Междувременно от тавана са окачени LED осветителни тела, имитиращи сцена на дъжд в долината и представяне на естествено усещане, за да се смекчи цялото впечатление.

Графика За Ваканционната Къща

SAKÀ

Графика За Ваканционната Къща PRIM PRIM студио създаде визуална идентичност за къща за гости SAKÀ, включително: име и дизайн на лого, графика за всяка стая (дизайн на символи, шарки на тапети, дизайн за снимки на стени, апликации за възглавници и др.), Дизайн на уебсайт, пощенски картички, значки, картички с имена и покани. Всяка стая в къща за гости SAKÀ представя различна легенда, свързана с Друскининкай (курортен град в Литва, в който се намира къщата) и околностите. Всяка стая има свой символ като ключова дума от легендата. Тези икони се появяват в интериорната графика и други обекти, формиращи нейната визуална идентичност.

Килим

Folded Tones

Килим Килимите по своята същност са плоски, целта беше да се оспори този прост факт. Илюзията за триизмерност се постига само с три цвята. Разнообразието от тонове и дълбочина на килима зависи от ширината и плътността на ивиците, а не от голяма палитра от цветове, които могат да се смесват с определено пространство, като по този начин позволяват гъвкава употреба. От горе или далеч килимът наподобява сгънат лист. Въпреки това, докато седите или лежите върху него, илюзията за гънките може да не се усети. Това води до използването на прости повтарящи се линии, които могат да се ползват като абстрактен модел отблизо.

Роклята

Nyx's Arc

Роклята Когато светлината проникне през прозорците с фино ниво, ще произведе ниво на естетично осветление, осветление, за да вкара хората в стаята, когато мистериозният и успокои ума, като Nyx със загадъчен и безшумен, използването на ламинирани тъкани и усукване, за да поетапно подобно тълкуване на красотата.