Списание за дизайн
Списание за дизайн
Медицински Център

Neo Derm The Center

Медицински Център Той е проектиран така, че да отговаря на темата на линиите, а акцентите в цветовете на лайма са достатъчно достатъчни, за да демонстрират нагледния и енергичен кратък дизайн за този конкретен център за грижа за кожата. Гредите от бели шарени линии вървят по целия бял таван и се простират до околното пространство с динамика. Зоната за релакс в съседство с рецепцията е поставена на цвят с вар в цвят от мебели до килим, който подчертава младата и подмладена същност на марката чрез преглед на пристанището на Виктория.

Изложбеното И Преговорното Пространство

All Love in Town Sales Center

Изложбеното И Преговорното Пространство Търговското пространство също може да бъде бизнес ориентирана зона за дейност, пълна с изкуство и естетика, колкото театър и музей. Малко от дизайнерите никога не са се замисляли, че интензивното съчетаване на хора и околна среда става толкова съществено, отколкото някога сме очаквали. Създадохме интериорно пространство, което порази акорд с хората, които влизат в него, като използваме най-много ниско цените материали-крушки, пинг-понг и коледна украса бал. Изведохте легенда за продажбите на имоти за завършващи търговски задачи в три месеци по това време в цялата индустрия заради отличителния дизайн.

Пръстен

Moon Curve

Пръстен Природният свят е в постоянно движение, тъй като балансира между ред и хаос. Един добър дизайн е създаден от същото напрежение. Неговите качества на сила, красота и динамичност произтичат от способността на художника да остане отворен към тези противоположности по време на акта на сътворението. Готовото парче е сумата от безброй избори, които художникът прави. Цялата мисъл и никакво чувство ще доведат до работа, която е твърда и студена, докато всяко чувство и никакъв контрол дава работа, която не успява да изрази себе си. Преплитането на двамата ще бъде израз на самия танц на живота.

Лампа

Capsule Lamp

Лампа Първоначално лампата е предназначена за марка детско облекло. Вдъхновението идва от играчките за капсули, които децата получават от автомати, обикновено разположени на витрини. Поглеждайки нагоре към лампата, може да видите куп цветни играчки за капсули, всяка от които носи желание и наслада, които събуждат младежката ни душа. Броят на капсулите може да се регулира и съдържанието да бъде заменено както ви харесва. От всекидневните дреболии до специални декорации, всеки предмет, който поставите в капсулите, се превръща в уникален разказ, като по този начин кристализирате живота и душевното си състояние в определен момент.

Кино

Wuhan Pixel Box Cinema

Кино „Pixel“ е основният елемент на образите, дизайнерът изследва връзката на движението и пиксела, за да се превърне в тема на този дизайн. „Pixel“ се прилага в различни области на кино. Голямата зала на касата разполага с огромен извит плик, оформен от над 6000 броя панели от неръждаема стомана. Функционалната дисплейна стена е украсена с огромно количество квадратни ивици, стърчащи от стената, представящо бляскавото име на кино. В рамките на това кино всеки би се насладил на страхотната атмосфера на дигитален свят, генериран от сплотеността на всички „Pixel“ елементи.

Офисът

White Paper

Офисът Платният интериор материализира пространство за творческия принос на дизайнерите и създава възможности за безброй изложби на дизайнерски процес. С напредването на всеки проект стените и дъските са покрити с проучвания, скици за дизайн и презентации, записващи еволюцията на всеки дизайн и ставайки дневник на дизайнерите. Белите подове и месинговата врата, които са уникално и дръзко използвани за стабилна ежедневна употреба, събират отпечатъци и пръстови отпечатъци от персонала и клиентите, свидетели на растежа на компанията.