Списание за дизайн
Списание за дизайн
Подаръчен Комплект За Гурме Храна

Saintly Flavours

Подаръчен Комплект За Гурме Храна Saintly Flavors е комплект за подаръци с гурме храна, насочен към потребителите на магазини от висок клас. Следвайки тенденцията, в която храната и трапезарията са станали модерни, вдъхновението за проекта идва от тематичната мода Met Gala на католицизма през 2018 година. Джеръми Бонгу Канг се опита да създаде облик, който да привлича погледите на потребителите от най-високия клас, използвайки богато украсения и традиционен стил на офорт на илюстрации, за да представи богатата традиция на изкуството и висококачественото производство на храни в католическите манастири.

Публичното Арт Пространство

Dachuan Lane Art Installation

Публичното Арт Пространство Летище Dachuan на Чънду, Западния бряг на река Jinjiang, е историческа улица, свързваща руините на стената на град Източната врата на Чънду. В проекта арката на Дачуан Лейн в историята е възстановена по стария начин в оригиналната улица, а историята на тази улица е разказана от уличната арт инсталация. Намесата на арт инсталацията е един вид медия за продължаване и предаване на истории. Той не само възпроизвежда следите от исторически улици и алеи, които са били разрушени, но също така осигурява един вид температура на градската памет за новите улици и алеи.

Визуалната Комуникация

Plates

Визуалната Комуникация За да демонстрира различни отдели на хардуерния магазин, Didyk Pictures излезе с идеята да ги представи като няколко табели с различни хардуерни предмети отгоре, сервирани по ресторант. Белият фон и белите ястия помагат да се акцентират на сервираните предмети и улесняват посетителите на магазина да намерят определен отдел. Изображенията бяха използвани и на билбордове и плакати с размери 6х3 метра в градския транспорт в цяла Естония. Бял фон и опростена композиция позволяват това рекламно съобщение да се възприема дори от човек, преминаващ с кола.

Скулптурата

Iceberg

Скулптурата Айсберги са вътрешни скулптури. Чрез свързване на планини е възможно да се изграждат планински вериги, ментални пейзажи, изработени от стъкло. Повърхността на всеки рециклиран стъклен предмет е уникална. Така всеки обект има уникален характер, душа. Скулптурите са с ръка, подписани и номерирани във Финландия. Основната философия зад скулптурите на Айсберг е да отразява климатичните промени. Следователно използваният материал е рециклирано стъкло.

Приложението За Гледане

TTMM for Pebble

Приложението За Гледане TTMM е колекция от 130 часовника, предназначена за часовник Pebble 2. Конкретните модели показват час и дата, седмичен ден, стъпки, време на активност, разстояние, температура и състояние на батерията или Bluetooth. Потребителят може да персонализира типа информация и да види допълнителни данни след разклащане. TTMM часовниците са прости, минимални, естетични в дизайна. Това е комбинация от цифри и абстрактна инфо-графика, идеална за ерата на роботи.

Приложението За Гледане

TTMM for Fitbit

Приложението За Гледане TTMM е колекция от 21 часовника, посветени на смарт часовниците Fitbit Versa и Fitbit Ionic. Лицата на часовника имат настройки за усложнения само с просто докосване на екрана. Това ги прави много бързи и лесни за персонализиране на цвят, предварително зададени дизайн и усложнения спрямо потребителските предпочитания. Вдъхновява се с филми като Blade Runner и сериали Twin Peaks.