Списание за дизайн
Списание за дизайн
Носимото Луксозно Изкуство

Animal Instinct

Носимото Луксозно Изкуство Носената луксозна колекция за изкуство на скулптора и изкуството на Ню Йорк Кристофър Рос Animal Instinct е серия от вдъхновени от животни ограничени издания, сложно изработени от самия художник от антично сребро, 24-каратово злато и бохемско стъкло. Умело размивайки границите между изкуство, бижута, висша мода и луксозен дизайн, скулптурните колани създават уникални, провокативни изявления, които внасят в тялото концепцията за животинското изкуство. Оправомощаващи, привличащи вниманието и оригинални, неподвластни на времето парчета са изследователски женски животински инстинкт в скулптурна форма.

Цифровата Трансформация

Tigi

Цифровата Трансформация Едно от най-емблематичните образувания в модната коса е на път да предприеме смела стъпка към дигиталната релевантност. Преустройството на диапазоните Professional dot com и Tigi Color Copyright бе управлявано чрез комбиниране на специално зададено съдържание, създадено от художниците, участието на съвременни фотографи и все още невиждани дизайнерски изрази в дигиталното. Фини, но резки контрасти между техники и занаят. Накрая воденето на Tigi чрез здравословен стъпка по стъпка подход към истинска цифрова трансформация от 0 до 100.

Информираността И Рекламната Кампания

O3JECT

Информираността И Рекламната Кампания Тъй като частното пространство ще се превърне в ценен ресурс в бъдеще, нарастващата необходимост от дефиниране и проектиране на тази стая е въпрос от значение в сегашната епоха. O3JECT се ангажира да произвежда и рекламира пространство, устойчиво на чешмяна, като естетически привлекателно напомняне за неизвестно бъдеще. Ръчно изработен, затворен и проводящ куб, изграден по принципа на клетката Фарадей, олицетворява емблематичната материализация на привидно утопична стая, рекламирана чрез цялостен дизайн на кампанията.

Типографски Проект

Reflexio

Типографски Проект Експериментален типографски проект, който съчетава отражението върху огледало с хартиени букви, изрязани по една от оста му. Това води до модулни композиции, които веднъж снимани предполагат 3D изображения. Проектът използва магическо и визуално противоречие за преминаване от дигитален език в аналогов свят. Изграждането на букви върху огледало създава нови реалности с отражение, които не са нито истина, нито лъжа.

Фирмената Идентичност

Yanolja

Фирмената Идентичност Yanolja е базирана в Сеул номер 1 пътна информационна платформа, която на корейски език означава „Ей, да играем“. Логотипът е проектиран с шрифт san-serif, за да изрази просто, практично впечатление. Използвайки малки букви, той може да предостави игриво и ритмично изображение в сравнение с прилагането на смели главни букви. Пространството между всяка буква е преразгледано изящно, за да се избегне оптична илюзия и увеличава четливостта дори при малък размер на логотип. Внимателно подбрахме ярки и ярки неонови цветове и използвахме допълнителни комбинации, за да доставим изключително забавни и изскачащи изображения.

Книга За Селското Стопанство

Archives

Книга За Селското Стопанство Книгата е категоризирана към селското стопанство, поминъка на хората, селското стопанство и страничните страни, земеделските финанси и селскостопанската политика. Чрез категоризиран дизайн книгата е по-удовлетворена от естетическото търсене на хората. За да бъдем по-близо до файла, е проектирана пълна прикачена корица за книги. Читателите могат да отворят книгата само след като я разкъсат. Това участие позволи на читателите да изживеят процеса на отваряне на файл. Нещо повече, някои стари и красиви земеделски символи като кода на Сучжоу и някаква типография и картина, използвани в определени епохи. Те бяха рекомбинация и изброени в корицата на книгата.