Списание за дизайн
Списание за дизайн
Скулптурата

Iceberg

Скулптурата Айсберги са вътрешни скулптури. Чрез свързване на планини е възможно да се изграждат планински вериги, ментални пейзажи, изработени от стъкло. Повърхността на всеки рециклиран стъклен предмет е уникална. Така всеки обект има уникален характер, душа. Скулптурите са с ръка, подписани и номерирани във Финландия. Основната философия зад скулптурите на Айсберг е да отразява климатичните промени. Следователно използваният материал е рециклирано стъкло.

Име на проекта : Iceberg, Име на дизайнерите : Sini Majuri, Име на клиента : Sini Majuri.

Iceberg Скулптурата

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.