Списание за дизайн
Списание за дизайн
Стол

Stocker

Стол Стокърът е сливане между стол и стол. Леките дървени седалки за подреждане са подходящи за частни и полуофициални съоръжения. Експресивната му форма подчертава красотата на местния дървен материал. Сложният структурен дизайн и конструкция му позволява с дебелина на материала от 8 мм от 100 на сто масивна дървесина да създава здрав, но лек артикул с тегло само 2300 грама. Компактната конструкция на Stocker позволява спестяване на място за съхранение. Подредени един върху друг, той лесно може да се съхранява и благодарение на иновативния си дизайн, Stocker може да бъде пъхнат напълно под масата.

Име на проекта : Stocker, Име на дизайнерите : Matthias Scherzinger, Име на клиента : FREUDWERK.

Stocker Стол

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.