Списание за дизайн
Списание за дизайн
Типографски Проект

Reflexio

Типографски Проект Експериментален типографски проект, който съчетава отражението върху огледало с хартиени букви, изрязани по една от оста му. Това води до модулни композиции, които веднъж снимани предполагат 3D изображения. Проектът използва магическо и визуално противоречие за преминаване от дигитален език в аналогов свят. Изграждането на букви върху огледало създава нови реалности с отражение, които не са нито истина, нито лъжа.

Име на проекта : Reflexio, Име на дизайнерите : Estudi Ramon Carreté, Име на клиента : Estudi Ramon Carreté.

Reflexio Типографски Проект

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.