Списание за дизайн
Списание за дизайн
Столът

Stool Glavy Roda

Столът Stool Glavy Roda олицетворява качествата, присъщи на Главата на семейството: почтеност, организираност и самодисциплина. Прави ъгли, форма на кръг и правоъгълник в комбинация с елементи на орнамента поддържат връзката на миналото и настоящето, превръщайки стола в вечен обект. Столът е изработен от дърво с използване на екологични покрития и може да бъде боядисан във всеки желан цвят. Табуретка Glavy Roda естествено ще се впише във всеки интериор на офис, хотел или частен дом.

Награда

Nagrada

Награда Този дизайн е реализиран, за да допринесе за нормализирането на живота по време на самоизолация и да създаде специална награда за победителите в онлайн турнири. Дизайнът на награда представлява превръщането на пешка в кралица, като признание за напредъка на играча в шаха. Наградата се състои от две плоски фигури, кралицата и пешката, които се вмъкват една в друга поради тесни прорези, образуващи една чаша. Дизайнът на награда е издръжлив благодарение на неръждаема стомана и е удобен за транспортиране до победителя по пощата.

Фабриката

Shamim Polymer

Фабриката Заводът трябва да поддържа три програми, включително производствена база и лаборатория и офис. Липсата на дефинирани функционални програми в този тип проекти е причината за тяхното неприятно пространствено качество. Този проект се стреми да реши този проблем, като използва елементи за циркулация за разделяне на несвързани програми. Дизайнът на сградата се върти около две празни пространства. Тези празни пространства създават възможност за разделяне на функционално несвързани пространства. В същото време действа като среден двор, където всяка част от сградата е свързана една с друга.

Интериорният Дизайн

Corner Paradise

Интериорният Дизайн Тъй като обектът е разположен в ъглов участък в натоварения с трафик град, как може да намери спокойствие в шумния квартал, като същевременно запази предимствата на пода, пространствената практичност и архитектурната естетика? Този въпрос направи дизайна доста предизвикателен в началото. За да увеличи до голяма степен неприкосновеността на жилищата, като същевременно запази добро осветление, вентилация и условия на дълбочина на полето, дизайнерът направи смело предложение, да изгради вътрешен пейзаж. Тоест да построи триетажна кубична сграда и да премести предния и задния двор към атриума , за създаване на зеленина и воден пейзаж.

Жилищната Къща

Oberbayern

Жилищната Къща Дизайнерът вярва, че дълбочината и значението на пространството живеят в устойчивостта, произтичаща от единството на взаимосвързани и взаимозависими човек, пространство и околна среда; следователно с огромни оригинални материали и рециклирани отпадъци, концепцията е материализирана в дизайнерското студио, комбинация от дом и офис, за стил на дизайн на съжителство с околната среда.

Концептуалната Експозиция

Muse

Концептуалната Експозиция Muse е експериментален дизайнерски проект, изучаващ музикалното възприятие на човека чрез три инсталационни преживявания, които предоставят различни начини за изживяване на музиката. Първият е чисто сензационен, използващ термоактивен материал, а вторият показва декодираното възприятие на музикалната пространственост. Последният е превод между музикална нотация и визуални форми. Хората се насърчават да взаимодействат с инсталациите и да изследват музиката визуално със собственото си възприятие. Основното послание е, че дизайнерите трябва да са наясно как възприятието им влияе на практика.