Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуалната Идентичност На Пекарната

Mangata Patisserie

Визуалната Идентичност На Пекарната Mångata е визуализирана на шведски като романтична сцена, блестящото, като пътя отразяване на луната създава в нощното море. Сцената е визуално привлекателна и достатъчно специална за създаване на имидж на марката. Цветовата палитра, черно и златисто, имитира атмосферата на тъмното море, също придаде на марката мистериозен, луксозен щрих.

Име на проекта : Mangata Patisserie, Име на дизайнерите : M — N Associates, Име на клиента : M — N Associates.

Mangata Patisserie Визуалната Идентичност На Пекарната

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.