Списание за дизайн
Списание за дизайн
Обеци

Van Gogh

Обеци Обеци, вдъхновени от бадемовото дърво в цвят, нарисувани от Ван Гог. Деликатността на клоните се възпроизвежда от деликатните вериги тип Cartier, които подобно на клоните се люлеет с вятъра. Различните нюанси на различните скъпоценни камъни, от почти бяло до по-наситено розово, представляват нюансите на цветята. Клъстерът от цъфтящи цветя е представен с различни камъни. Направен от 18k злато, розови диаманти, морганити, розови сапфири и розови турмалини. Полирано и текстурирано покритие. Изключително лек и с перфектно прилягане. Това е идването на пролетта под формата на бижу.

Чанти

Qwerty Elemental

Чанти Точно както еволюцията на дизайна на пишещи машини показва трансформацията от изключително сложна визуална форма в изчистена, проста геометрична форма, Qwerty-елемента е олицетворение на здравина, симетрия и простота. Конструктивните стоманени части, изработени от различни майстори, са отличителна визуална характеристика на продукта, което придава на торбата архитектоничен вид. Основната особеност на чантата са два ключа за пишеща машина, които са произведени и сглобени от самия дизайнер.

Колекцията За Дамско Облекло

Macaroni Club

Колекцията За Дамско Облекло Колекцията, клуб Macaroni, е вдъхновена от макароните от средата на 18 век, свързващи ги с хората, зависими от логото. Макарони е терминът за мъже, които надхвърлят обичайните граници на модата в Лондон. Те бяха лого манията от 18 век. Тази колекция има за цел да покаже силата на логото от минало до настояще и създава Macaroni Club като марка сама по себе си. Детайлите в дизайна са вдъхновени от костюмите на Макарони през 1770 г. и актуалната модна тенденция с екстремни обеми и дължина.

Часовник

Argo

Часовник Argo от Gravithin е часовник, чийто дизайн е вдъхновен от секстант. Той разполага с гравиран двоен циферблат, предлаган в два нюанса, дълбоко синьо и черно море, в чест на митичните приключения на кораба Арго. Сърцето му бие благодарение на швейцарското кварцово движение Ronda 705, докато сапфировото стъкло и здравата четка от 316L осигуряват още по-голяма устойчивост. Освен това е 5ATM водоустойчив. Часовникът се предлага в три различни калъфа (златен, сребърен и черен), два нюанса за набиране (Deep Blue и Black Sea) и шест модела каишки, в два различни материала.

Колекцията За Дамско Облекло

Hybrid Beauty

Колекцията За Дамско Облекло Дизайнът на колекцията Hybrid Beauty е да използва сладкостта като механизъм за оцеляване. Основните симпатични функции са панделки, ръбове и цветя, и те са преработени чрез традиционните техники на минерала и кутюр. Това пресъздава стари техники на кутюр до модерен хибрид, който е романтичен, тъмен, но и вечен. Целият процес на проектиране на Hybrid Beauty насърчава устойчивостта за създаване на вечен дизайн.

Пръстен

Ohgi

Пръстен Мимая Дейл, дизайнерът на пръстена на Оги, предаде символично послание с този пръстен. Нейното вдъхновение на ринга идваше от положителни значения, които феновете на японските сгъваеми имат и колко са обичани в японската култура. Тя използва 18K жълто злато и сапфир за материала и те извеждат луксозна аура. Освен това сгъваемият вентилатор седи на пръстен под ъгъл, който придава уникална красота. Дизайнът й е единство между Изтока и Запада.