Списание за дизайн
Списание за дизайн
Колие

Sakura

Колие Колието е много гъвкаво и е изработено от различни парчета, споени безпроблемно заедно, за да каскадно красиво върху областта на шията на жените. Централните цветя от дясната страна се въртят и има възможност за използване на лявото по-късо парче от колието отделно като брошка Колието е много леко предвид 3D формата и сложността на парчето. Брутното тегло за него е 362.50 грама, направено е 18 карата, с 518.75 карата камък и диаманти

Име на проекта : Sakura, Име на дизайнерите : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Име на клиента : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Колие

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.