Списание за дизайн
Списание за дизайн
Пръстен

Doppio

Пръстен Това е вълнуващо бижу с мистичен характер. „Допио“ в своята спираловидна форма пътува в две посоки, символизиращи времето на мъжете: тяхното минало и бъдещето им. Той носи среброто и златото, които представляват развитието на добродетелите на човешкия дух през цялата му история на Земята.

Име на проекта : Doppio, Име на дизайнерите : Gabriel Juliano, Име на клиента : Gabriel Juliano.

Doppio Пръстен

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.