Списание за дизайн
Списание за дизайн
Портативният Високоговорител

Ballo

Портативният Високоговорител Швейцарското студио за дизайн BERNHARD | BURKARD проектира уникален говорител за OYO. Формата на високоговорителя е перфектна сфера без реална стойка. Говорителят BALLO лежи, навива или увисва за 360 градусово музикално изживяване. Дизайнът следва принципите на минималистичния дизайн. Цветен колан слепи две полукълба. Той защитава високоговорителя и увеличава басовите тонове, когато лежите върху повърхност. Говорителят се предлага с вградена презареждаща се литиева батерия и е съвместим с повечето аудио устройства. 3,5-милиметровият жак е обикновен щепсел за слушалки. Високоговорителят BALLO се предлага в десет различни цвята.

Индивидуален Домашен Термостат

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Индивидуален Домашен Термостат Термостатът за смартфон представя минималистичен, елегантен дизайн, в разрез с традиционните дизайни на термостата. Полупрозрачният куб преминава от бял в цвят за миг. Всичко, което трябва да направите, е да приложите един от 5-те взаимозаменяеми цветни филма на гърба на устройството. Мек и лек, цветът носи деликатна нотка на оригиналност. Физическите взаимодействия са сведени до минимум. Простото докосване позволява да се променя температурата, докато всички останали контроли се правят от смартфона на потребителя. Екранът с E-мастило е избран заради своето несравнимо качество и минимална консумация на енергия.

Лампа

Schon

Лампа Светлинните източници на тази уникална лампа са поставени в центъра на цялостната форма, така че тя осветява мек и равномерен източник на светлина. Светлите повърхности са отделими от основното тяло, така че простата форма на тялото с по-ниски части плюс спестяване на енергия чрез ниска консумация на електроенергия му придава допълнителна характеристика. Освен това докосващото се тяло за включване или изключване на светлината е друга модерна характеристика на тази уникална светлина. Изразяването води до разлики в осветлението и е проектирано осветлението на лампа. Повечето светлина от лампи, така че зрителят да не се възползва от светлината, ще замайва. Красиво за живеене.

Прасенцето

DEEPE

Прасенцето Обектът е прасенце. Уникалният външен вид във формата на герои съчетава скъпи, престижни бижута с любезна и мила форма и постоянното присъствие на членове на семейството, набирането на средства е много функционални свойства. Но най-забележителната функция на DeePee - всичко това в допълнение към стандартните функции отлично отговаря - е, че новата формулировка, уникално и допълващо контекстуализирано „бижу“ на всички изключителни дома.

Държачът За Нож

Only Right Here

Държачът За Нож От XII в. Първите бикове на бикове са документирани като акт или публичен спектакъл. Днес събуждането на съзнанието у хората е симптом на цялостна глобална оценка, като участници от божествената природа, ние сме едно цяло. „Само тук“ символизира нова ера, в която ще настъпи изчезване на агресивни дейности, въплътени в това, което някога е било културен празник, и голямата еволюционна стъпка на хуманистично ниво.

Растящата Лампа

BB Little Garden

Растящата Лампа Този проект предлага да се подкрепи тази нова употреба, които осигуряват по-пълно усещане за готвене. BB Little Garden е сияйна растяща лампа, която иска да посети мястото на ароматните растения вътре в кухнята. Това е обем с ясни линии, като истински минималистичен обект. Елегантният дизайн е специално проучен, за да се адаптира към разнообразни вътрешни условия и да придаде специална нотка на кухнята. BB Little Garden е рамка за растенията, чистата им линия ги увеличава и не нарушава четенето.