Списание за дизайн
Списание за дизайн
Закачалка За Пеперуди

Butterfly

Закачалка За Пеперуди Закачалката на пеперудата получи името си заради приликата си с формата на летяща пеперуда. Това е минималистично обзавеждане, което може да бъде сглобено по удобен начин благодарение на дизайна на отделените компоненти. Потребителите могат бързо да сглобят закачалката с голи ръце. Когато е необходимо да се движите, е удобно да се транспортира след разглобяване. Инсталацията извършва само две стъпки: 1. поставете двата кадъра заедно, за да образувате X; и направете диамантените рамки от всяка страна да се припокриват. 2. плъзнете дървеното парче през припокритите диамантени рамки от двете страни, за да придържате рамките

Аспираторът

Black Hole Hood

Аспираторът Тази гама качулка, проектирана чрез вдъхновяване от Black Hole и Worm Hole, прави продукта красив и модерен вид, който предизвиква емоционални чувства и достъпни цени. Прави емоционални моменти и лесно използване по време на готвене. Той е лек, лесен за инсталиране, лесен за почистване и предназначен за модерни кухни в iland.

Говорител

Black Hole

Говорител Черна дупка, проектирана на базата на съвременната интелигентна технология, и представлява Bluetooth портативен говорител. Той може да бъде свързан към всеки мобилен телефон с различни платформи и има USB порт за свързване към външно преносимо хранилище. Вградената светлина може да се използва като настолна светлина. Също така, привлекателният външен вид на Black Hole го прави толкова привлекателен домашен прибор, който може да се използва в интериорния дизайн.

Портативният Bluetooth Високоговорител

Black Box

Портативният Bluetooth Високоговорител Това е Bluetooth портативен говорител. Той е лек и малък и има емоционална форма. Създадох формата на високоговорителите на Black Box, като опростих формата на вълните. За да слушате стерео звук, той разполага с два високоговорителя, отляво и отдясно. Тези два високоговорителя също са част от формата на вълната. Едната е положителна вълнова форма и една отрицателна вълнова форма. за използване това устройство може да свърже двойка с други електронни устройства, като мобилно и компютърно чрез Bluetooth и възпроизвежда звука. Също така има споделяне на батерията. Събирайки два високоговорителя, на масата се появява черна кутия, когато не се използва.

Портативният Високоговорител

Seda

Портативният Високоговорител Seda е базово функционално устройство за интелигентни технологии. Държачът за писалка в центъра е органайзер за място. Също така цифровите функции като USB порт и Bluetooth Connection го правят като преносим плейър и високоговорител с адаптация за домашна зона. Лека лента, вградена във външното тяло, работи като настолна светлина. Освен това привлекателният вид на луксозния го прави толкова привлекателен домашен прибор, който може да се използва в интериорния дизайн. Също така, използването на пространството по-добър начин е една от основните характеристики на Seda.

Чаша За Кафе И Чинийка

WithDelight

Чаша За Кафе И Чинийка Сервирането на сладки лакомства с размер на хапки от страна на кафето е част от много различни култури, тъй като е обичай да се сервира чаша кафе с турска наслада в Турция, бишкоти в Италия, churros в Испания и фурми в Арабия. Въпреки това, при конвенционалните чинийки тези лакомства се плъзгат към чашата с горещо кафе и залепват или се намокрят от разливите на кафето. За да се предотврати това, тази чаша за кафе има чинийка със специални слотове, поддържащи лакомствата за кафе на място. Тъй като кафето е една от най-важните топли напитки, подобряването на качеството на пиенето на кафе има важно значение за ежедневния живот.