Списание за дизайн
Списание за дизайн
Сензорният Кран

miscea KITCHEN

Сензорният Кран Системата Miscea KITCHEN е първият в света истински безплатен многотекучен раздаващ кухненски кран. Комбинирайки 2 дозатора и кран в една уникална и лесна за използване система, той елиминира необходимостта от отделни дозатори около работната зона на кухнята. Кранът е напълно без докосване, за да работи за максимални ползи за хигиена на ръцете и намалява разпространението на вредни бактерии. В системата могат да се използват разнообразни висококачествени и ефективни сапуни, почистващи и дезинфектанти. Той разполага с най-бързата и надеждна сензорна технология, налична на пазара за прецизно изпълнение.

Сензорният Кран

miscea LIGHT

Сензорният Кран Обхватът на miscea LIGHT от смесители, активирани от сензори, има интегриран дозатор за сапун, проектиран директно в крана за удобство и максимални ползи за хигиена на ръцете. Използвайки бърза и надеждна сензорна технология, тя пуска сапун и вода за хигиенно и ергономично изпитване на ръцете. Вграденият дозатор за сапун се активира, когато ръката на потребителя премине върху сектора на сапуна. След това сапунът се отпуска само когато ръката на потребителя бъде поставена под изхода на сапуна на крана. Водата може да се приема интуитивно, като държите ръцете си под изхода за вода.

Автоматизираният Имиграционен Терминал

CVision MBAS 1

Автоматизираният Имиграционен Терминал MBAS 1 е създаден, за да противопостави естеството на продуктите за сигурност и да сведе до минимум заплахата и страха както от технологични, така и от психологически аспекти. Дизайнът изглежда приятен с чисти линии, които безпроблемно се смесват от скенер до екран. Гласът и визуалните изображения на екрана ръководят потребителите за първи път стъпка по стъпка през процеса на имиграция. Подложката за сканиране на пръстови отпечатъци може да се отдели за лесна поддръжка или бърза подмяна. MBAS 1 е уникален продукт, който има за цел да промени начина, по който пресичаме границите, като позволява многократно езиково взаимодействие и приятелско недискриминиращо потребителско изживяване.

Ножният Блок

a-maze

Ножният Блок Дизайнът на блокчетата с нож от лабиринт има за цел да стимулира нашите психически и зрителни сетива еднакво. Начинът, по който съхранява и организира ножове, е уникално вдъхновен от детската игра, с която всички ни са запознати. Обединявайки перфектно естетиката и функционалността заедно, лабиринтът служи на своята цел и по-важното изгражда връзка с нас, която буди емоции на любопитство и забавление. Чистият във формата си лабиринт ни позволява да се наслаждаваме на неговата простота, която прави много повече с по-малко. Именно поради това лабиринтът прави автентична иновация на продукта с незабравимо потребителско изживяване и външен вид.

Полилеят

Bridal Veil

Полилеят Това изкуство - арт обект с включени светлини. Просторна стая с таван със сложен профил, като кумулативни облаци. Полилей се вписва в пространство, плавно преминаващо от предната стена към тавана. Кристалните и бели емайлирани листа във връзка с еластичното огъване на тънки тръби създават образа на летящ воал над света. Изобилието от летящи и златисти светещи птици създават усещане за простор и радост.

Лампата

the Light in the Bubble

Лампата Светлината в мехурчето е модерна електрическа крушка в памет на старата нишка на крушката Едисон. Това е оловен източник на светлина, монтиран в лист от плексиглас, изрязан от лазер с форма на крушка на светлината. Крушката е прозрачна, но когато включите светлината, можете да видите нишката и формата на крушката. Може да се използва като висяща светлина или за замяна на традиционна крушка.