Списание за дизайн
Списание за дизайн
Вентилирана Въртяща Се Врата

JPDoor

Вентилирана Въртяща Се Врата JPDoor е удобна за потребителя въртяща се врата, която се слива със система от прозорци на жалузи, която спомага за създаването на вентилационен поток и в същото време спестява място. Дизайнът е свързан с приемането на предизвикателства и решаването им с индивидуални изследвания, техники и вярвайте. Няма правилен или грешен какъвто и да е дизайн, наистина е много субективен. Въпреки това страхотните дизайни отговарят на нуждите и изискванията на крайния потребител или имат голямо влияние върху общността. Светът е пълен с различен дизайнерски подход във всеки ъгъл, като по този начин не се отказвайте от проучването, „останете гладни, останете глупави - Стив Джов“.

Многофункционалната Маса

Bean Series 2

Многофункционалната Маса Тази таблица е създадена от дизайнерите на принципа на Бийн Буро Кени Кинугаса-Цуи и Лорен Форе. Проектът е вдъхновен от мъглявите форми на френски криви и пъзел мотоциклети и служи като централно парче в офис конферентна зала. Цялостната форма е пълна с перуки, което е драматично отклонение от традиционната официална корпоративна маса за конференции. Трите части на масата могат да бъдат пренастроени в различни цялостни форми, за да се подредят местата за сядане; постоянното състояние на промените създава игрива атмосфера за творческия офис.

Многофункционалният Стол

charchoob

Многофункционалният Стол Кубичната форма на продукта го поддържа стабилен и балансиран във всички посоки. Освен това трипосочното използване на продукта във формален, неформален и приятелски етикет е възможно само с 90 градусово завъртане на столовете. Този продукт е проектиран по начин, който може да се поддържа максимално лек (4 кг), като се вземат предвид всички аспекти на неговата функционалност. Тази цел е постигната чрез избиране на леки материали и хелоу рамки, за да се поддържа теглото на продукта възможно най-ниско.

40 "led Телевизор

GlassOn

40 "led Телевизор Това е безрамкова дизайнерска колекция с различни дизайнерски решения в променливи размери със стъклен елемент. Елегантността, създадена с прозрачността на стъклото, продължава с изяществото на металните облицовки, обграждащи дисплея в големи размери. Без привикналия пластмасов преден капак и рамка, дизайнът се свързва чрез виртуалния свят и аудиторията с драстично намалена дебелина в продукти 40 ", 46" и 55 ". Цялата метална рамка, която държи стъклената предна част, подобрява качеството на дизайна с точни детайли на връзката на различни материали.

Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 е ново техническо устройство за интегриране на интернет, мултимедия и комуникация и предлага на домашните потребители разнообразни интерактивни услуги, включително масивна игра на интернет съдържание и HD видео разговори. Свързвайки STB към телевизора в средата на семейната мрежа, потребителят може бързо да надстрои общ телевизор до интелигентен телевизор, което носи на семейните потребители отлично AV забавно изживяване.

Мебелите За Баня

Sott'Aqua Marino

Мебелите За Баня Колекцията Sott'Aqua Marino със своите креативни детайли от подводния свят до баните, предлага лукса да проектирате собствената си баня, като използвате широката гама от възможности за избор на модулация. Сот'Аква Марино е в състояние да предложи уникален дизайнерски подход за всеки баня с гъвкавостта си, за да се използва с единични или двойни мивки шкафове. Кръглото огледало, монтирано към стената с закачалка, също е скрило осветление. Османът от кедър на гърдите на колела също функционира като кош за пране.