Списание за дизайн
Списание за дизайн
Страничната Маса

una

Страничната Маса безпроблемната интеграция е същността на масата una. три кленови форми се събират, за да закрепят повърхност от закалено стъкло. продукт на интензивно обмисляне на материалите и техните възможности, здрав, но ефирен на външен вид и невероятно лек, не се очертава като въплъщение на баланса и изяществото.

Comode

shark-commode

Comode Комод, обединен с отворен рафт, и това дава усещането за движение, а две части го правят по-стабилен. Използването на различни повърхности и различни цветове позволява да се създават различни настроения и може да бъде инсталиран сред различни интериори. Затвореният комод и отвореният рафт дава илюзията за живо същество.

Масата

Minimum

Масата Много лек и прост в производството и транспортирането. Той е много функционален дизайн, въпреки че външно е много лек и уникален. Това устройство е напълно разглобена единица, която може да бъде разглобена и сглобена на всяко място. Дължината може да бъде комбинирана, тъй като може да бъде дървени метални крака, сглобени чрез металните конектори. Формата и цветът на краката могат да се изменят според изискванията.

Шкаф

Deco

Шкаф Един шкаф висеше над друг. Много уникален дизайн, който позволява на мебелите да не запълват пространството, тъй като кутиите не стоят на пода, а са окачени. Той е много удобен за използване, тъй като кутиите бяха разделени на групите и по този начин ще бъде много удобно за потребителя. Предлага се цветовата вариация на материалите.

Comode

dog-commode

Comode Този комод е подобен на куче отвън. Много е радостно, но в същото време е много функционално. В тази комода са разположени тринадесет кутии с различна големина. Тази комода се състои от три отделни части, които са свързани помежду си и образуват едно уникално нещо. Оригиналните крака дават илюзията за стоящо куче.

Cruiser Яхта

WAVE CATAMARAN

Cruiser Яхта Мислейки за морето като за свят в непрекъснато движение, ние приехме „вълната“ като символ на нея. Изхождайки от тази идея, ние моделирахме линиите на корпусите, които сякаш се пречупват, за да се преклонят. Вторият елемент в основата на идеята за проекта е концепцията за жизненото пространство, която искахме да очертаем в един вид приемственост между интериора и екстериора. Чрез големите стъклени прозорци получаваме почти 360 градусов изглед, което позволява визуална приемственост с вън. Не само, че през големите стъклени врати се отваря животът отвътре във външните пространства. Арх. Visintin / арх. Foytik