Списание за дизайн
Списание за дизайн
Настолна Лампа

Oplamp

Настолна Лампа Oplamp включва керамично тяло и основа от масивна дървесина, върху която е поставен светодиоден източник на светлина. Благодарение на формата си, получена чрез сливането на три конуса, тялото на Oplamp може да се завърти в три отличителни позиции, които създават различни видове светлина: висока настолна лампа с околна светлина, ниска настолна лампа с околна светлина или две околни светлини. Всяка конфигурация на конусите на лампата позволява на поне един от лъчите светлина да взаимодейства естествено с околните архитектурни настройки. Oplamp е проектиран и изцяло ръчно изработен в Италия.

Регулируема Настолна Лампа

Poise

Регулируема Настолна Лампа Акробатичният вид на Poise, настолна лампа, проектирана от Робърт Даби от Unform.Studio се измества между статично и динамично и голяма или малка стойка. В зависимост от пропорцията между осветения му пръстен и ръката, която го държи, възниква пресичаща се или допираща линия към кръга. Когато се постави на по-висок рафт, пръстенът може да надвисва рафта; или като наклоните пръстена, той може да докосне заобикалящата стена. Намерението на тази настройка е собственикът да се включи творчески и да играе със светлинния източник пропорционално на другите обекти около него.

Високоговорителски Оркестър

Sestetto

Високоговорителски Оркестър Оркестрален ансамбъл от говорители, които свирят заедно като истински музиканти. Sestetto е многоканална аудио система за възпроизвеждане на отделни инструментални писти в отделни високоговорители от различни технологии и материали, посветени на конкретния звуков корпус, сред чист бетон, резониращи дървени деки и керамични клаксони. Смесването на парчета и части се връща, за да бъде физически на мястото на слушането, като в истински концерт. Sestetto е камерният оркестър на записаната музика. Sestetto се произвежда директно от неговите дизайнери Stefano Ivan Scarascia и Francesco Shyam Zonca.

Обществен Градински Стол На Открито

Para

Обществен Градински Стол На Открито Para е набор от публични столове на открито, предназначени да осигурят сдържана гъвкавост в обстановката на открито. Комплект столове, който има уникално симетрична форма и напълно се отклонява от присъщия визуален баланс на конвенционалния дизайн на столове. Вдъхновен от простата форма на клавиши, този комплект столове на открито е смел, модерен и приветства взаимодействието. И двете с тежко претеглено дъно, Para A поддържа въртене на 360 около основата си, а Para B поддържа двупосочно обръщане.

Маса

Grid

Маса Решетката е маса, проектирана от решетъчна система, вдъхновена от традиционната китайска архитектура, където тип дървена конструкция, наречена Дугонг (Dou Gong), се използва в различни части на сграда. Чрез използването на традиционна блокираща дървена структура, сглобяването на маса също е процес на изучаване на структурата и преживяване на историята. Носещата конструкция (Dou Gong) е направена от модулни части, които лесно могат да бъдат разглобени при нужда от съхранение.

Серия Мебели

Sama

Серия Мебели Sama е автентична серия мебели, която осигурява функционалност, емоционално преживяване и уникалност чрез своите минимални, практични форми и силен визуален ефект. Културното вдъхновение, извлечено от поезията на въртящи се костюми, носени в церемониите на Сама, е преинтерпретирано в своя дизайн чрез игра на конична геометрия и техники за огъване на метал. Скулптурната поза на поредицата е съчетана с простота в материалите, формите и производствените техники, за да предложи функционални & amp; естетически ползи. Резултатът е модерна серия мебели, осигуряваща характерно докосване до жилищните помещения.