Списание за дизайн
Списание за дизайн
Приложението За Часовник

Dominus plus

Приложението За Часовник Dominus плюс изразява времето по оригинален начин. Като точки на домино парчета три групи точки представляват: часове, десетки минути и минути. Времето на деня може да се прочете от цвета на точките: зелено за AM; жълто за ПМ. Приложението съдържа таймер, будилник и звънци. Всички функции се придвижват чрез докосване на дискретни ъглови точки. Той има оригинален и художествен дизайн, представящ действителното лице на времето на 21 век. Той е проектиран в красива симбиоза с калъфи за преносими устройства на Apple. Той има прост интерфейс само с няколко необходими думи, за да го управлява.

Търговското Пространство

De Kang Club

Търговското Пространство Dekang се намира в търговския център на Гуанджоу, Китай, е СПА и развлечение един от търговските проекти. Проектът е в дизайнерската концепция на "градския пейзаж" като основна улика за отговор на нуждите на съвременния градски живот.

Карта За Съобщения

Standing Message Card “Post Animal”

Карта За Съобщения Нека комплектът за изработка на хартия за животни доставя вашите важни послания. Напишете съобщението си в тялото, след което изпратете заедно с други части вътре в плика. Това е забавна карта за съобщения, която получателят може да сглоби и покаже. Включва шест различни животни: патица, прасе, зебра, пингвин, жираф и елени. Живот с дизайн: Качествените дизайни имат силата да променят пространството и да трансформират умовете на своите потребители. Те предлагат комфорт за гледане, държане и използване. Те са пропити с лекота и елемент на изненада, обогатяващи пространството.

Трансформиращият Се Диван

Mäss

Трансформиращият Се Диван Исках да създам модулен диван, който да може да се трансформира в няколко отделни решения за сядане. Цялата мебел се състои само от две различни парчета с еднаква форма, за да образуват разнообразни решения. Основната структура е същата странична форма на подлакътниците, но само по-дебела. Облегалките за ръце могат да бъдат завъртени на 180 градуса, за да промените или продължите основното парче на мебелите.

Стойка За Торта

Temple

Стойка За Торта От нарастващата популярност в домашното печене можехме да видим нужда от модерно изглеждаща съвременна поставка за торти, която лесно би могла да се съхранява в шкаф или рисуване. Лесна за почистване и безопасна за съдомиялна машина. Храмът е лесен за сглобяване и интуитивен чрез плъзгане на плочите върху централния конусен гръбнак. Разглобяването е също толкова лесно, като просто ги плъзнете обратно. Всички 4 основни елемента се държат заедно от Стакера. Stacker помага да се поддържат всички елементи заедно за многоъгълно компактно съхранение. Можете да използвате различни конфигурации на плочи за различни поводи.

Шезлонг

Bessa

Шезлонг Създаден за дневни зони на хотели, курорти и частни резиденции, фоайето от Bessa хармонира с модерните интериорни дизайнерски проекти. Дизайнът му придава спокойствие, което приканва към преживявания, които да бъдат запомнени. Решавайки напълно устойчивото му производство, можем да се насладим на баланса му между форма, съвременен дизайн, функция и неговите органични ценности.