Списание за дизайн
Списание за дизайн
Инвалидна Количка

Ancer Dynamic

Инвалидна Количка Ancer, който пречи на инвалидната количка на леглото, се фокусира не само върху плавността на движенията си, но и върху комфорта на пациента, особено тези, които го използват за продължителен период от време. Иновативният дизайн, заедно с динамична въздушна възглавница, вградена в възглавницата на седалката и въртяща се дръжка, я отличава от обикновената инвалидна количка. С много усилия вложени, дизайнът на инвалидната количка беше завършен и доказано, че помага да се предотвратят пролетите. Принципите на решение и дизайн се основават на резултатите, събрани от потребители на инвалидни колички, което води до автентично потребителско изживяване.

Име на проекта : Ancer Dynamic, Име на дизайнерите : Ran Zhou, Име на клиента : Northeastern University.

Ancer Dynamic Инвалидна Количка

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.