Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуалната Идентичност На Пекарната

Mangata Patisserie

Визуалната Идентичност На Пекарната Mångata е визуализирана на шведски като романтична сцена, блестящото, като пътя отразяване на луната създава в нощното море. Сцената е визуално привлекателна и достатъчно специална за създаване на имидж на марката. Цветовата палитра, черно и златисто, имитира атмосферата на тъмното море, също придаде на марката мистериозен, луксозен щрих.

Име на проекта : Mangata Patisserie, Име на дизайнерите : M — N Associates, Име на клиента : M — N Associates.

Mangata Patisserie Визуалната Идентичност На Пекарната

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.