Списание за дизайн
Списание за дизайн
Луксозните Обувки

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Луксозните Обувки Линията на Gianluca Tamburini от „бижута със сандал / форма“, наречена Conspiracy, е основана през 2010 г. Конспиративните обувки без усилие съчетават технология и естетика. Петите и ходилата са изработени от материали като лек алуминий и титан, които се отливат в скулптурни форми. Силуетът на обувките след това се подчертава от полускъпоценни камъни и други пищни украшения. Високите технологии и авангардни материали оформят модерна скулптура, която има формата на сандал, но там, където усещането и опитът на квалифицирани италиански майстори все още са видими.

Име на проекта : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Име на дизайнерите : Gianluca Tamburini, Име на клиента : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Луксозните Обувки

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.