Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуалната Идентичност На Пекарната

Mangata Patisserie

Визуалната Идентичност На Пекарната Mångata е визуализирана на шведски като романтична сцена, блестящото, като пътя отразяване на луната създава в нощното море. Сцената е визуално привлекателна и достатъчно специална за създаване на имидж на марката. Цветовата палитра, черно и златисто, имитира атмосферата на тъмното море, също придаде на марката мистериозен, луксозен щрих.

Име на проекта : Mangata Patisserie, Име на дизайнерите : M — N Associates, Име на клиента : M — N Associates.

Mangata Patisserie Визуалната Идентичност На Пекарната

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнер на деня

Най-добрите световни дизайнери, художници и архитекти.

Добрият дизайн заслужава голямо признание. Всеки ден с удоволствие представяме невероятни дизайнери, които създават оригинални и иновативни дизайни, невероятна архитектура, стилна мода и креативна графика. Днес ви представяме един от най-големите дизайнери в света. Поръчайте наградено дизайнерско портфолио днес и вземете ежедневното си вдъхновение за дизайн.