Списание за дизайн
Списание за дизайн
Аптека

The Cutting Edge

Аптека Режещият ръб е аптека за разпределяне, свързана със съседната болница Daiichi в град Химеджи, Япония. В този тип аптеки клиентът няма директен достъп до продуктите, както при типа на дребно; по-скоро лекарствата му ще бъдат приготвени в задния двор от фармацевт след представяне на лекарско предписание. Тази нова сграда е проектирана да популяризира имиджа на болницата чрез въвеждане на високотехнологичен остър образ в съответствие с модерна медицинска технология. Това води до бяло минималистично, но напълно функционално пространство.

Китайският Ресторант

Pekin Kaku

Китайският Ресторант Новият ремонт на ресторант Pekin-kaku предлага стилистична реинтерпретация на това, какво би могъл да бъде ресторант в стил Пекин, отхвърляйки традиционния изобилен декоративен дизайн в полза на по-опростена архитектоника. Таванът разполага с Red-Aurora, създаден с помощта на завеси от дълги 80 метра, докато стените са обработени с традиционни тъмни шанхайски тухли. Културните елементи от хилядолетното китайско наследство, включително воините на теракота, червения заек и китайската керамика, бяха подчертани в минималистичен дисплей, осигуряващ контрастен подход към декоративните елементи.

Японски Ресторант

Moritomi

Японски Ресторант Преместването на Моритоми, ресторант, предлагащ японска кухня, до световното наследство замък Химеджи изследва връзките между материалността, формата и традиционната интерпретация на архитектониката. Новото пространство се опитва да възпроизведе модела на укрепленията от замък от камък в различни материали, включително груби и полирани камъни, стомана, покрита с черен оксид, и постелки от татами. Под, направен от малки чакъли, покрити със смола, представлява замъкът на рова. Два цвята, бял и черен, тече като вода отвън и пресича дървената решетка, украсена с решетка, към приемната.

Семейната Резиденция

Sleeve House

Семейната Резиденция Този наистина уникален дом е проектиран от забележителния архитект и учен Адам Дейм и наскоро спечели второ място в конкурса American-Architects US Building of the Year. Домът с 3-BR / 2.5 бани е разположен на открити, подвижни поляни, в обстановка, която осигурява уединение, както и драматична гледка към долината и планината. Колкото и загадъчна да е практическата, структурата е замислена схематично като два пресичащи се обема на ръкавите. Фасадата с устойчиво овъглено дърво придава на къщата груба, изморена текстура, съвременна реинтерпретация на стари плевници в долината на Хъдсън.

Арт Пространството

Surely

Арт Пространството Това е изкуство, ежедневни и дребно всички се комбинират в едно пространство. Тъй като архитектурата, която е фабрика за странични линии за куки за облекла в страната Цялата сграда запазва петна от текстура на стената, като слоева текстура на пространството, създава различен контраст с външната, също създава пространствено изживяване. Изоставете прекалено твърдата украса, използвах някаква мека декорация за показване, която създава релаксиращо усещане. Контрастът между създаването и ранния етап е по-гъвкав за устойчиво развитие на космоса в бъдеще.

Търговският Център

Shuimolanting

Търговският Център Китайският стил на този случай възприема тъмния кафе-червен смлян камък на пазара и заготовката на естественото осветление на пода на прозореца, образувайки контраст между светлината и сянката, виртуалното и истинското. Виртуалните и алуминиеви решетки от дърво, парчетата от меден арт лотос на парцела на водата и живописната инсталация на китайската структура в зоната за почивка е точка на „мастилената орхидея съд“; случай. По-специално, използването на нови материали от едра шарка, като цяло подчертава необикновено, но също така гениално намалява цената на повърхността.