Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интериорният Дизайн

Gray and Gold

Интериорният Дизайн Сивият цвят се счита за скучен. Но днес този цвят е един от облегалките за глава в такива стилове като лофт, минимализъм и хай-тек. Сивото е цвят на предпочитание за уединение, малко спокойствие и почивка. Най-вече кани тези, които работят с хора или са ангажирани с познавателни изисквания, като общ интериорен цвят. Стените, таванът, мебелите, завесите и подовете са сиви. Нюансите и наситеността на сивото са различни само. Златото беше добавено от допълнителни детайли и аксесоари. Акцентиран е от рамката на картината.

Къща

Santos

Къща Използвайки дървото като основен конструктивен елемент, къщата измества двете си нива в разрез, генерира остъклен покрив, който да се интегрира с контекста и да позволи на естествената светлина да влезе. Пространството с двойна височина артикулира тази връзка между приземния етаж, горния етаж и пейзажа. Метален покрив над светлината на небето лети, предпазвайки го от появата на западното слънце и официално възстановява обема, рамкирайки визията на природната среда. Програмата е артикулирана чрез локализиране на обществени нужди на партера и частни приложения на горния етаж.

Търговският Интериорен Дизайн

KitKat

Търговският Интериорен Дизайн Представете концепцията и цялостната марка по иновативен начин чрез дизайна на магазина, специално за канадския пазар и клиентела Yorkdale. Използване на опита от предишни изскачащи и международни локации за иновации и преосмисляне на цялото преживяване. Създайте ултрафункционален магазин, който ще работи добре за много голям трафик, сложно пространство.

Интериорният Дизайн

Arthurs

Интериорният Дизайн Съвременен северноамерикански грил, коктейлен салон и тераса на покрива, разположен в Мидтаун Торонто, празнувайки изискано класическо меню и снизходителни напитки с подпис. Ресторантът на Артур има три обособени пространства за хранене (зона за хранене, бар и вътрешен двор), които се чувстват едновременно интимни и просторни. Таванът е уникален по своя дизайн от фасетирани дървени плоскости с дървен фурнир, конструиран да подобри осмоъгълната форма на помещението и имитира външния вид на изрязан кристал, висящ отгоре.

Забавна Къща За Деца

Fun house

Забавна Къща За Деца Този дизайн на сгради е за децата да учат и да играят, което е напълно забавна къща от супер баща. Дизайнерски комбинира здрави материали и предпазни форми, за да направи прекрасно и интересно пространство. Те се опитаха да направят удобна и топла детска къща за игри и се опитаха да засилят отношенията родител-дете. Клиентът каза на дизайнера да постигне 3 цели, които бяха: (1) естествени материали и материали за безопасност, (2) да направи децата и родителите щастливи и (3) достатъчно място за съхранение. Дизайнерът намери прост и ясен метод за постигане на целта, която е домът, самото начало на детското пространство.

Вътрешната Къща

Spirit concentration

Вътрешната Къща Какво е пространство за къща? Дизайнерът вярва, че дизайнът идва от изискванията на собственика, достигайки душата до пространството. Затова дизайнерът се ориентирал в предназначението им за пространство от прекрасната двойка. И двамата от собственика обичат материалите и дизайнерското решение относително с японската култура. За представянето на спомените между техните умове те решиха да използват различни текстури от дърво, за да създадат къща за душа. Следователно, те създадоха 3 консенсусни цели на тази идеална къща, които бяха (1) Спокойна атмосфера, (2) Гъвкави и очарователни обществени пространства и (3) удобни и невидими частни пространства.