Списание за дизайн
Списание за дизайн
Осветителната И Озвучителната Система

Luminous

Осветителната И Озвучителната Система Светещи, проектирани да предлагат ергономично осветление и съраунд система в един продукт. Тя е насочена към създаване на емоции, които потребителите желаят да усетят и използват комбинация от звук и светлина, за да постигнат тази цел. Звуковата система е разработена на базата на отражение на звука и симулира 3D съраунд звук в помещението, без да е необходимо окабеляване и инсталиране на множество високоговорители около мястото. Като висулка светлина, Luminous създава директно и косвено осветление. Тази осветителна система осигурява мека, равномерна и ниска контрастна светлина, която предотвратява проблемите с отблясъците и зрението.

Електрически Велосипед

Ozoa

Електрически Велосипед Електрическият велосипед OZOa разполага с рамка с отличителна „Z“ форма. Рамката образува непрекъсната линия, която свързва ключови функционални елементи на автомобила, като колела, волан, седалка и педали. Формата "Z" е ориентирана по такъв начин, че структурата й осигурява естествено вградено задно окачване. Икономията на теглото се осигурява от използването на алуминиеви профили във всички части. В рамката е интегрирана сменяема, презареждаща се литиево-йонна батерия.

Обществото

Quadrant Arcade

Обществото Изброената аркада от II клас е превърната в приветливо присъствие на улицата чрез подреждане на правилната светлина на правилното място. Като цяло, осветеността на околната среда се използва целостно и нейните ефекти се поставят йерархично, за да се постигнат вариации в светлинното моделиране, които създават интерес и насърчават увеличеното използване на пространството. Стратегическото включване за проектиране и поставяне на висящия динамичен елемент беше управлявано заедно с художника, така че визуалните ефекти да изглеждат по-фини, отколкото завладяващи. С избледняването на дневната светлина елегантната структура се подчертава от ритъма на електрическото осветление.

Маса

Lido

Маса Лидо се сгъва в малка правоъгълна кутия. Когато се сгъва, тя служи като кутия за съхранение на малки предмети. Ако вдигнат страничните чинии, ставните крака излизат от кутията и Лидо се трансформира в чаена маса или малко бюро. По същия начин, ако те напълно разгънат страничните плочи от двете страни, тя се трансформира в голяма маса, като горната плоча е с ширина 75 Cm. Тази маса може да се използва като маса за хранене, особено в Корея и Япония, където седенето на пода, докато трапезата е обща култура.

Музикален Инструмент

DrumString

Музикален Инструмент Комбинирането на два инструмента заедно означава раждане на нов звук, нова функция при използването на инструменти, нов начин за свирене на инструмент, нов външен вид. Също така, кантарните белези за барабаните са като D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4, а скалните ноти за струни са проектирани в EADGBE система. DrumString е лек и има каишка, която се закопчава през раменете и талията, затова използването и държането на инструмента ще бъде лесно и ще ви даде възможност да използвате две ръце.

Велосипедната Каска

Voronoi

Велосипедната Каска Каската е вдъхновена от 3D Voronoi структура, която е широко разпространена в природата. С комбинация от параметрична техника и бионика, велосипедната каска има подобрена външна механична система. Той е различен от традиционната структура за защита от люспи в своята неограничена бионична 3D механична система. Когато е ударена от външна сила, тази структура показва по-добра стабилност. В баланса на лекотата и безопасността, шлемът има за цел да осигури на хората по-удобна, по-модерна и по-безопасна лична защита на велосипедния шлем.