Списание за дизайн
Списание за дизайн
Комплект Мебели

ChuangHua Tracery

Комплект Мебели ChuangHua Tracery е подходящ за домашно деко, търговско пространство, хотел или студио, чиято същност е вдъхновена от ChuangHua, китайския модел прозоречни решетки. Използвайки технология за огъване на ламарина и покритие с прахово боядисване в ярък червеникав цвят, с чисто бяло, което просветли празничния му вид, като ги освободи от металическия образ на твърд, студен и тежък. Естетично прост чист и спретнат в конструктивната си форма дизайн, когато светлината преминава през шарката на лазерно рязане, сянката се проектира върху заобикалящата стена и пода, която показва поглед на красотата.

Образователна Учебна Играчка

GrowForest

Образователна Учебна Играчка Помощ на децата да разберат целите за устойчиво развитие на живота на сушата, опазването, опазването и възстановяването на горското стопанство. Модел на дървета, идентичен на домашните дървесни видове от акация, тамян кедър, точиги, тайванска ела, камфорно дърво и азиатска ела. Топло докосване на дървена текстура, уникален аромат на всеки дървесен вид и височина на терена за различни дървесни видове. Илюстрирана книга с разкази помага за дълбоко изкореняване на децата с концепцията за опазване на горите, научавайки разликите между дървесните видове в Тайван, привеждайки концепцията за опазване на горите с книгата с картинки.

Куфарът За Устойчивост

Rhita

Куфарът За Устойчивост Монтаж и демонтаж, проектирани с цел устойчивост. С проектирана система за иновативни шарнирни конструкции, 70 процента от частите бяха намалени, няма лепило или нитове за фиксиране, няма шиене на вътрешната облицовка, което улеснява ремонта и намалява 33 процента от обема на товара, в крайна сметка разширете куфара кръговат на живота. Всички части могат да бъдат закупени поотделно, за персонализиране на собствен куфар или замяна на части, не се изисква връщане на куфар за ремонтния център, спестява време и намалява въглеродния отпечатък при доставката.

Открит Метален Стол

Tomeo

Открит Метален Стол През 60-те години визионерските дизайнери разработват първите пластмасови мебели. Талантът на дизайнерите, съчетан с универсалността на веществото, доведе до неговата незаменима. И дизайнерите, и потребителите се пристрастиха към него. Днес ние знаем опасностите за околната среда. Все пак терасите на ресторанта остават пълни с пластмасови столове. Това е така, защото пазарът предлага малко алтернатива. Светът на дизайна остава рядко населен с производители на стоманени мебели, дори понякога преиздават дизайни от края на 19 век ... Тук идва рождението на Tomeo: модерен, лек и подреждащ се стоманен стол.

Инсталирането На Фенери

Linear Flora

Инсталирането На Фенери Линейна флора е вдъхновена от числото "три" от бугенвилията, цветето на окръг Пинтунг. Освен трите венчелистчета на бугенвилията, които се виждат отдолу на произведението на изкуството, вариациите и множествата от три могат да бъдат забелязани в различни аспекти. За да отбележи 30-годишнината от фестивала на фенерите в Тайван, художникът по дизайн на осветлението Рей Тен Пай беше поканен от отдела по културни въпроси на окръг Пинтунг, за да създаде неконвенционален фенер, уникалната комбинация от форма и технологии, изпращайки послание за трансформиране на наследството на фестивала и свързването му с бъдещето.

Околната Светлина

25 Nano

Околната Светлина 25 Нано е художествен светлинен инструмент за представяне на ефимерно и постоянство, раждане и смърт. Работейки с Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, чиято визия е изграждането на систематичен цикъл за рециклиране на стъкло за устойчиво бъдеще, 25 Nano избраха сравнително крехкия балон като среда в контраст с твърдото стъкло, за да въплъти идеята. В инструмента светлината проблясва през жизнените цикли на балона, излъчвайки цвят и сенки на дъгата към околната среда, създавайки мечтана атмосфера около потребителя.