Списание за дизайн
Списание за дизайн
Трапезна Маса

Augusta

Трапезна Маса Августа преосмисля класическата трапезна маса. Представяйки поколенията преди нас, дизайнът сякаш расте от невидим корен. Краката на масата са ориентирани към това общо ядро, протегнали се, за да придържат съответстващата на книги плот. Масивната европейска орехова дървесина беше избрана заради значението на мъдростта и растежа. Дървесината, която обикновено се изхвърля от производителите на мебели, се използва за нейните предизвикателства за работа. Възлите, пукнатините, треперенето на вятъра и уникалните вихри разказват историята на живота на дървото. Уникалността на дървото позволява на тази история да живее в парче мебели от семейни наследници.

Говорител

Sperso

Говорител Sperso идва от две думи на Sperm и Sound. Особената форма на стъкления балон и високоговорител в ямата му върху главата се отнася до усещане за мъжественост и дълбоко проникване на звук около околната среда, точно както огън на мъжки сперматозоид в женската яйцеклетка по време на чифтосване. Целта е да се произвежда висока мощност и висококачествен звук в околната среда. Това е безжична система, която позволява на потребителя да свърже мобилния си телефон, лаптоп, таблети и други устройства към високоговорителя чрез Bluetooth. Този високоговорител на тавана може да се използва специално в хол, спалня и стая за телевизор.

Табуретка

Ane

Табуретка Табуретката Ane има твърди дървени ламели от дървен материал, които изглеждат плаващо хармонично, но независимо от краката на дървения материал, над стоманената рамка. Дизайнерът заявява, че седалката, изработена ръчно от сертифициран екологичен дървен материал, е оформена чрез уникалното използване на множество парчета от една форма дърво, позиционирани и нарязани по динамичен начин. Когато сте седнали на табуретката, лекото покачване на ъгъла към гърба и ъглите на преобръщане отстрани са завършени по начин, който осигурява естествена, удобна седнала позиция. Табуретката Ane има точно подходящата степен на сложност, за да създаде елегантен завършек.

Кафе Комплектът

Riposo

Кафе Комплектът Дизайнът на тази услуга е вдъхновен от две училища от началото на 20 век немският Баухаус и руският авангард. Строгата права геометрия и добре обмислената функционалност напълно съответстват на духа на манифестите от онези времена: „това, което е удобно, е красиво“. В същото време следвайки съвременните тенденции, дизайнерът комбинира два контрастни материала в този проект. Класическият бял млечен порцелан се допълва от ярки капаци, изработени от корк. Функционалността на дизайна се поддържа от прости, удобни дръжки и цялостната използваемост на формата.

Мебели Плюс Вентилатор

Brise Table

Мебели Плюс Вентилатор Brise Table е проектиран с чувство за отговорност за изменението на климата и желание да се използват вентилатори, а не климатици. Вместо да духа силни ветрове, той се концентрира върху усещането за хлад, като циркулира въздуха дори след изключване на климатика. С Brise Table потребителите могат да получат полъх и да използват като странична маса едновременно. Също така, той прониква добре в околната среда и прави пространството по-красиво.

Холна Маса

Cube

Холна Маса Дизайнът е вдъхновен от геометричните скулптури на Golden Ratio и Mangiarotti. Формата е интерактивна, предлагаща на потребителя различни комбинации. Дизайнът се състои от четири масички за кафе с различни размери и пуф, облицован около формата на куб, който е осветителен елемент. Елементите на дизайна са многофункционални, за да отговорят на нуждите на потребителя. Продуктът се произвежда с кориански материал и шперплат.