Списание за дизайн
Списание за дизайн
Павилион

ResoNet Sinan Mansions

Павилион ResoNet Pavilion е поръчан от имението Sinan в Шанхай за празнуването на китайската Нова 2017 г. Състои се от временен павилион плюс интерактивна LED светлина „резонанс“, прикрепена във вътрешната повърхност. Използва Low-Fi техники за визуализиране на резонансните честоти, присъщи на естествената среда, чрез взаимодействието на обществеността и околните елементи, открити от LED мрежа. Павилионът осветява общественото царство в отговор на вибрационните стимули. Освен, че посетителите могат да дойдат да отправят желанията на пролетния фестивал, той може да се използва и като етап на изпълнение.

Фотьойл

Lollipop

Фотьойл Креслото Lollipop е комбинация от необичайни форми и модни цветове. Неговите силуети и цветни елементи трябваше да изглеждат отдалечено като бонбони, но в същото време фотьойлът трябва да се вписва в интериори от различни стилове. Формата на чупа-чупс е в основата на подлакътниците, а облегалката и седалката са направени под формата на класически бонбони. Креслото Lollipop е създадено за хора, които обичат смели решения и мода, но не искат да се откажат от функционалността и комфорта.

Контролът На Качеството На Въздуха

Midea Sensia AQC

Контролът На Качеството На Въздуха Midea Sensia AQC е интелигентен хибрид, който интегрира домашния интериор както с елегантност, така и със стил. Той носи хуманизирани технологии и иновации чрез функции, контролиращи пречистването на температурата и качеството на въздуха с осветление и ваза за декор на стаята. Благосъстоянието пристига чрез сензорна технология, която може да отчете околната среда и да поддържа местната температура и влажност стабилни, според предишната настройка, направена от MideaApp.

Климатикът

Midea Sensia HW

Климатикът Midea Sensia насърчава качеството на живота и иновативен начин за излагане на предмета на декорацията. Освен ефективността и тишината на въздушния поток, той представя иновативния сензорен панел, който дава достъп до функции и цветове и интензивност на мълнията. Цветотерапията, подпомагаща антистресовия процес, насочена към иновативни продукти и по два начина, благополучие и естетика. В допълнение към различната естетика, формите му интегрират домашния интериор както с елегантност, така и със стил, оценявайки къщата чрез индиректна светлина.

Бюро

Duoo

Бюро Duoo бюро е желанието да се изрази характер чрез минимализма на формите. Тънките му хоризонтални линии и ъглови метални крака създават мощно визуално изображение. Горният рафт ви позволява да поставите канцеларски материали, така че да не се смущават по време на работа. Скрита тава на повърхността за свързване на устройства поддържа чиста естетика. Плотът на масата, изработен от естествен фурнир, носи топлината на текстурата от естествено дърво. Бюрото поддържа безупречен баланс, благодарение на хармонично подбрани материали, функционалност и практичност, съчетани с естетиката на правилни и строги форми.

Машина За Домашно Приготвяне На Паста

Hidro Mamma Mia

Машина За Домашно Приготвяне На Паста Hidro Mama Mia е социално-културно спасяване чрез италианската гастрономия. Изключително лесен за използване, лек и компактен, лесен за съхранение и транспортиране. Тя позволява безопасна висока производителност, осигурява приятно изживяване при готвене на семейството във всекидневния живот и взаимодействие с приятели. Двигателят е изцяло интегриран в трансмисионния комплект, предлага мощност, здравина и безопасна употреба, като осигурява също лесно почистване и поддръжка. Нарязва тесто с различна дебелина, като е в състояние да приготвя различни ястия: макаронени изделия, юфка, лазаня, хляб, сладкиши, пица и др.