Списание за дизайн
Списание за дизайн
Устройство За Сигурност

G2 Face Recognition

Устройство За Сигурност високото качество на материалите и простотата на дизайна правят това устройство за разпознаване на лице за сигурност фантастично, стилно и здраво. Усъвършенстваната технология вътре, за да стане една от най-бързите в света и много прецизна, никой не може да изневери алгоритъма си. Водоустойчив продукт с атмосфера, доведена от светлина от задната страна, за да създаде атмосферно настроение дори в най-студения офис. Компактният размер го прави подходящ почти навсякъде, а формата му позволява да бъде разположен хоризонтално или вертикално.

Име на проекта : G2 Face Recognition, Име на дизайнерите : Nicola Zanetti, Име на клиента : T&D technology Shanghai co Ltd.

G2 Face Recognition Устройство За Сигурност

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.