Списание за дизайн
Списание за дизайн
Гривна

Phenotype 002

Гривна Формата на гривната Phenotype 002 е резултат от дигитална симулация на биологичния растеж. Алгоритъмът, използван в творческия процес, позволява да се имитира поведението на биологичната структура, създавайки необичайни органични форми, постигайки ненатрапчива красота благодарение на оптималната структура и честност на материала. Прототипът се материализира с помощта на технологията на 3D печат. В последния етап бижуто се предава ръчно в месинг, полирано и завършено с внимание към детайла.

Име на проекта : Phenotype 002, Име на дизайнерите : Maciej Nisztuk, Име на клиента : In Silico.

Phenotype 002 Гривна

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.