Списание за дизайн
Списание за дизайн
Кош За Цигари / Гуми

Smartstreets-Smartbin™

Кош За Цигари / Гуми Множество патентовани кошчета за отпадъци с уникални възможности, Smartbin ™ допълва съществуващата улична инфраструктура, монтирана като близнак, гръб към всякакъв размер или форма на лампа или табела или в соло формат върху стени, парапети и цокли. Това освобождава нова, неочаквана стойност от съществуващите улични активи, за да създаде мрежи от удобни, предвидимо разположени кошчета за цигари и гуми, които винаги са на разстояние, без да добавят претрупване към уличната сцена. Smartbin трансформира грижите за улиците в градовете по целия свят, като дава възможност за ефективен отговор на отпадъците от цигари и венци.

Име на проекта : Smartstreets-Smartbin™, Име на дизайнерите : SMARTSTREETS LTD, Име на клиента : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Кош За Цигари / Гуми

Този изключителен дизайн е носител на награда за платинен дизайн в конкурса за дизайн на играчки, игри и хоби продукти. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на наградените с платина дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски работи за играчки, игри и хоби продукти.

Дизайнерски екип на деня

Най-големите световни дизайнерски екипи.

Понякога се нуждаете от много голям екип от талантливи дизайнери, за да измислите наистина страхотни дизайни. Всеки ден разполагаме с отличен награден иновативен и креативен дизайнерски екип. Изследвайте и откривайте оригинална и креативна архитектура, добър дизайн, мода, графичен дизайн и дизайнерски стратегии от дизайнерски екипи по целия свят. Вдъхновете се от оригиналните произведения на велики майстори дизайнери.