Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дрехите

Bamboo lattice

Дрехите Във Виетнам виждаме техниката на бамбуковата решетка в много продукти като лодки, мебели, клетки за пилета, фенери ... Бамбуковата решетка е здрава, евтина и лесна за изработка. Моята визия е да създам мода за курортно облекло, която да е вълнуваща и грациозна, изтънчена и очарователна. Приложих този детайл от бамбукова решетка към някои от моите модели, като превърнах суровата, твърда редовна решетка в мек материал. Моите дизайни съчетават традицията с модерната форма, твърдостта на решетъчния модел и мекотата на пясъка на фините тъкани. Фокусът ми е върху формата и детайлите, носейки чар и женственост на носителя.

Диамантен Пръстен

The Great Goddess Isida

Диамантен Пръстен Isida е 14K златен пръстен, който се плъзга върху пръста ви, за да създаде очарователен външен вид. Фасадата на пръстена на Изида е украсена с уникални елементи като диаманти, аметисти, цитрини, цаворит, топаз и допълнена с бяло и жълто злато. Всяко парче има свой определен материал, което го прави единствен по рода си. Освен това плоската фасада, наподобяваща стъкло върху нарязани скъпоценни камъни, отразява различни лъчи на светлината в различни заобикалки, добавяйки изключителен характер към пръстена.

Колие

Scar is No More a Scar

Колие Дизайнът има драматична болезнена история зад себе си. Той беше вдъхновен от незабравимия ми неудобен белег по тялото ми, който беше изгорен от силни фойерверки, когато бях на 12 години. При опит да го прикрия с татуировка, татуистът ме предупреди, че ще е по-лошо да покриеш уплахата. Всеки има своя белег, всеки има своята незабравима болезнена история или история, най-доброто решение за изцелението е да се научите как да се изправите срещу него и силно да го преодолеете, а не да се прикривате или да се опитвате да избягате от него. Затова се надявам хората, които носят бижутата ми, да се чувстват по-силни и позитивни.

Свързан Часовник

COOKOO

Свързан Часовник COOKOO ™, първият в света дизайнерски смарт часовник, който комбинира аналогово движение с цифров дисплей. С емблематичен дизайн за своите ултра чисти линии и интелигентни функционалности, часовникът показва предпочитани известия от вашия смартфон или iPad. Благодарение на потребителите на COOKOO App ™ контролират свързания си живот, като избират кои известия и сигнали искат да получат право на китката си. Натискането на персонализирания бутон COMMAND ще позволи дистанционно задействане на камерата, възпроизвеждане на музика на дистанционно управление, регистрация с един бутон във Facebook и много други опции.

Калъф За Лаптоп

Olga

Калъф За Лаптоп Калъф за лаптоп със специална каишка и специално закрепете друга система от калъфи. За материала взех рециклирана кожа. Има няколко цвята, от които всеки може да вземе своя. Целта ми беше да направя обикновен, интересен калъф за лаптоп, в който лесно се преследва грижовна система и където можете да закрепите друг калъф, ако трябва да носите със себе си за проверка Mac book pro и Ipad или mini Ipad със себе си. Можете да носите чадър или вестник под калъфа със себе си. Лесно сменяем калъф за всеки ден търсене.

Дъждобран

UMBRELLA COAT

Дъждобран Този дъждобран е комбинация от дъждобран, чадър и водоустойчив панталон. В зависимост от метеорологичните условия и количеството на дъжда той може да бъде настроен на различни нива на защита. Уникалната му особеност е, че съчетава дъждобран и чадър в едно изделие. С „чадър дъждобран“ ръцете ви са свободни. Също така, тя може да бъде идеална за спортни занимания като каране на колело. Освен това в претъпкана улица не се блъскате в други чадъри, тъй като чадърът-качулка се простира над раменете.