Списание за дизайн
Списание за дизайн
Дизайнът На Марката

EXP Brasil

Дизайнът На Марката Дизайнът за марката EXP Brasil идва от принципите на единството и партньорството на компаниите. Присвояване на сместа между технологията и дизайна в техните проекти, както и в офиса. Елементът от типография представлява обединението и силата на тази компания. Дизайнът на буквата X е солиден и интегриран, но много лек и технологичен. Марката представлява студийния живот, с елементи в буквите, както върху позитивното, така и отрицателното пространство, обединяващо хората и дизайна, индивидуален и колективен, прост с технологични, леки и здрави, професионални и лични.

Началното Заглавие

Pop Up Magazine

Началното Заглавие Проектът беше пътуване за изследване на проблемите на Escape (тема за 2019 г.) абстрактно и безпроблемно, показвайки промените, новите неща и последствията от това. Всички визуализации са чисти и удобни за гледане, контрастиращи с неудобната реалност от акта за бягство. Дизайнът постоянно се променя и морфиращите форми в анимацията представляват акта на повторна адаптация, причинен от някаква ситуация. Бягството има различни значения, интерпретации и гледната точка варира от игриви до сериозни.

Рекламата

Insect Sculptures

Рекламата Всяко парче е изработено ръчно, за да създаде скулптури на насекоми, вдъхновени от средата им и храната, която ядат. Художествените произведения бяха използвани като призив за действие чрез уебсайта на Doom, който също идентифицира конкретни домашни вредители. Елементите, използвани за тези скулптури, се добиват от боклуци, боклуци, боклуци, речни корита и супер пазари. След като всяко насекомо беше сглобено, те бяха заснети и ретуширани във фотошоп.

Сладолед

Sister's

Сладолед Този опаковка е предназначен за компанията сладолед за сестри. Дизайнерският екип се опита да използва три дами, които напомнят на производителите на този продукт, под формата на щастливи цветове, които идват от вкуса на всеки сладолед. Във всеки аромат на дизайна формата на сладолед се използва като коса на героя, която представя интересно и ново изображение на опаковките за сладолед. Този дизайн в новата си форма привлече много внимание сред конкурентите си и имаше високи продажби. Дизайнът се опитва да създаде оригинални и креативни опаковки.

Бутилка

Herbal Drink

Бутилка Основата на тяхната концепция е емоционален елемент. Разработената концепция за именуване и дизайн е насочена към чувствата и емоциите на клиента, те обслужват целта да спрат човека до нужния рафт и да ги накарат да го изберат от множеството други марки. Техният пакет изразява ефектите на екстракти от плана, цветните шарки, директно отпечатани върху бяла порцеланова бутилка, наподобяваща формата на цветя. Той визуално подчертава образа на естествен продукт.

Кутия За Вино

Essenzza

Кутия За Вино Дизайнът на виното, това е страната на произход и градът е бил много внимание. Търсете в миниатюрни и традиционни картини. Ценните мотиви откриха, че за постигане на целта, това означава, че докато традиционният дизайн на луксозна бутилка вино е бил много ефективен. Мотив, използван в дизайна, арабески. Тези мотиви, рисувани от иранската лакирана живопис. Дизайнът се опитва да създаде оригинални и креативни дизайни и се стреми да създаде дизайн с присъщо значение и да носи важно послание.