Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуалната Комуникация

Plates

Визуалната Комуникация За да демонстрира различни отдели на хардуерния магазин, Didyk Pictures излезе с идеята да ги представи като няколко табели с различни хардуерни предмети отгоре, сервирани по ресторант. Белият фон и белите ястия помагат да се акцентират на сервираните предмети и улесняват посетителите на магазина да намерят определен отдел. Изображенията бяха използвани и на билбордове и плакати с размери 6х3 метра в градския транспорт в цяла Естония. Бял фон и опростена композиция позволяват това рекламно съобщение да се възприема дори от човек, преминаващ с кола.

Скулптурата

Iceberg

Скулптурата Айсберги са вътрешни скулптури. Чрез свързване на планини е възможно да се изграждат планински вериги, ментални пейзажи, изработени от стъкло. Повърхността на всеки рециклиран стъклен предмет е уникална. Така всеки обект има уникален характер, душа. Скулптурите са с ръка, подписани и номерирани във Финландия. Основната философия зад скулптурите на Айсберг е да отразява климатичните промени. Следователно използваният материал е рециклирано стъкло.

Приложението За Гледане

TTMM for Pebble

Приложението За Гледане TTMM е колекция от 130 часовника, предназначена за часовник Pebble 2. Конкретните модели показват час и дата, седмичен ден, стъпки, време на активност, разстояние, температура и състояние на батерията или Bluetooth. Потребителят може да персонализира типа информация и да види допълнителни данни след разклащане. TTMM часовниците са прости, минимални, естетични в дизайна. Това е комбинация от цифри и абстрактна инфо-графика, идеална за ерата на роботи.

Приложението За Гледане

TTMM for Fitbit

Приложението За Гледане TTMM е колекция от 21 часовника, посветени на смарт часовниците Fitbit Versa и Fitbit Ionic. Лицата на часовника имат настройки за усложнения само с просто докосване на екрана. Това ги прави много бързи и лесни за персонализиране на цвят, предварително зададени дизайн и усложнения спрямо потребителските предпочитания. Вдъхновява се с филми като Blade Runner и сериали Twin Peaks.

Приложения За Часовници

TTMM

Приложения За Часовници TTMM е колекция от часовници за смарт часовници Pebble Time и Pebble Time Round. Тук ще намерите две приложения (както за Android, така и за iOS платформа) с 50 и 18 модела в над 600 цветови вариации. TTMM е проста, минимална и естетична комбинация от цифри и абстрактна инфографика. Сега можете да изберете своя стил на време, когато пожелаете.

Етикетите За Вино

KannuNaUm

Етикетите За Вино Дизайнът на етикетите за вино KannuNaUm се характеризира със своя изискан и минимален стил, получен чрез търсене на символи, които могат да представят тяхната история. Територията, културата и страстта на лозарите от Земята на дълголетието са кондензирани в тези два координирани етикета. Всичко е подобрено от дизайна на столетницата лоза, която е направена с техниката на златото, излято в 3D. Иконографски дизайн, който представя историята на тези вина, а заедно с тях и историята на земята, от която се ражда, Оглиастра, Земята на столетниците в Сардиния.