Списание за дизайн
Списание за дизайн
Театралният Дизайн

Crossing the line

Театралният Дизайн Монологичен разсъдък за причината и следствието, какво ни кара да предприемем действия, които не бихме сметнали за възможни. Поставяйки публиката около маса с оформени кръгове, като двора на Европа, исках да създам стая, в която публиката да включва, да взаимодейства и да разсъждава за собствената си част в хода на събитията.

Местата За Транзитни Ездачи

Door Stops

Местата За Транзитни Ездачи Door Stops е колаборация между дизайнери, художници, ездачи и жители на общността за запълване на пренебрегвани обществени пространства, като транзитни спирки и свободни партиди, с възможности за сядане, за да направи града по-приятно място да бъде. Създадени да осигурят по-безопасна и естетически приятна алтернатива на тази, която съществува в момента, частите са изпълнени с големи изложби на публично изкуство, поръчани от местни художници, което прави лесно разпознаваема, безопасна и приятна зона за чакане за ездачите.

Дизайн И Концепция За Прическа

Hairchitecture

Дизайн И Концепция За Прическа HAIRCHITECTURE е резултат от асоциация между фризьор - Gijo и група архитекти - FAHR 021.3. Мотивирани от Европейската столица на културата в Гимараес 2012, те предлагат идея за сливане на две творчески методологии „Архитектура и прическа“. С темата за бруталистичната архитектура резултатът е невероятна нова прическа, обозначаваща преобразена коса в абсолютно общение с архитектурни структури. Представените резултати имат смел и експериментален характер със силна съвременна интерпретация. Работата в екип и уменията бяха решаващи за превръщането на привидно обикновена коса.

Календар

NISSAN Calendar 2013

Календар Всяка година Nissan произвежда календар под темата на марката си „Вълнение за разлика от всеки друг“. Версията за 2013 г. е изпълнена с отворени погледи и уникални идеи и образи в резултат на сътрудничество с художник по танцова живопис „SAORI KANDA“. Всички изображения в календара са произведения на SAORI KANDA, художника на танцовата живопис. Тя въплъти вдъхновението си, дадено от превозното средство на Nissan в своите картини, които бяха направени директно върху хоризонтна завеса, поставена в ателието.

Брошура

NISSAN CIMA

Брошура ・ Nissan интегрира всички свои най-съвременни технологии и мъдрост, интериорни материали с превъзходно качество и изкуството на японската изработка („MONOZUKURI“ на японски), за да създаде луксозен седан с несравнимо качество - новият CIMA, единственият флагман на Nissan.・ Тази брошура е създадена не само за да покаже характеристиките на продукта на CIMA, но и да се докосне до публиката увереността и гордостта на Nissan в своята изработка.

Дизайнът На Опаковката На Дъвка

ZEUS

Дизайнът На Опаковката На Дъвка Дизайн на опаковки за дъвка. Концепцията на този дизайн е "стимулиране на чувствителността". Целите на продуктите са мъже на двадесетте им години, а тези иновативни дизайни им помагат да инстинктивно да вземат продукти в магазините. Основните визуализации изразяват зрелищен светоглед на природен феномен, който се свързва с всеки вкус. THUNDER SPARK за аргументиращ и наелектризиращ аромат, SNOW STORM за замразяване и силен охлаждащ аромат и RAIN SHOWER за аромат с влажен, сочен и воднист смисъл.