Списание за дизайн
Списание за дизайн
Идентичността На Марката

SioZEN

Идентичността На Марката Siozen представя нова революционна система за хигиена на високо ниво, която уникално трансформира космическите ви повърхности, ръце и въздух в мощна система за защита от микроби / токсични замърсявания. Съвременните методи за строителство са чудесни, за да ни осигурят по-добра енергийна ефективност и комфорт, но това идва на цена. По-строгите сгради без тежести допринасят за натрупването на безброй замърсители. Дори ако вентилационната система на сградата е правилно проектирана и добре поддържана, замърсяването в закрити помещения остава сериозен проблем. Необходими са нови подходи.

Опаковката

The Fruits Toilet Paper

Опаковката Много компании и магазини в цяла Япония дават ролка тоалетна хартия на клиентите като подарък за новост, за да покажат своята признателност. Тоалетната хартия с плодове е създадена да удиви клиентите със своя сладък стил, идеален за такива случаи. Има 4 дизайна, които да избирате от Киви, Ягода, Диня и Портокал. От обявяването на дизайна и пускането на продукта той е представен в над 50 медии, включително телевизионни станции, списания и уебсайтове, в 23 града в 19 държави.

Катерещата Се Кула

Wisdom Path

Катерещата Се Кула Нефункциониращата водна кула е решена от ръководството на работилницата да се реконструира, за да се превърне в катереща стена. Като най-високата точка около него е добре видимо извън работилницата. Има живописна гледка към езерото Сенеж, територията на работилницата и боровата гора наоколо. След завършване на обучението си студентите участват в церемониално изкачване до самия връх на кулата като наблюдателна точка. Спиралното движение около кулата е символ на процеса на натрупване на опит. И най-високата точка е символ на житейския опит, който в крайна сметка се трансформира в камъка на мъдростта.

Опаковката За Шахматна Торта

K & Q

Опаковката За Шахматна Торта Това е дизайн на опаковки за печива (торти с пръчици, финансисти). При съотношение между дължина и ширина 8: 1, страните на тези ръкави са изключително дълги и са покрити в шахматна дъска. Моделът продължава към предната част, която също има централно разположен прозорец, през който се вижда съдържанието на втулката. Когато всичките осем ръкави, съдържащи се в този комплект за подаръци, са подравнени, се разкрива красивият клетъчен модел на шахматна дъска. K & amp; Q прави вашия специален повод толкова елегантен, колкото времето за чай на крал и кралица.

Опаковката За Вафлени Торти

Miyabi Monaka

Опаковката За Вафлени Торти Това е дизайн на опаковки за вафлени торти, пълни със сладко от боб. Пакетите са проектирани с татами мотиви, за да предизвикат японска стая. Те също така предложиха дизайн на пакети в ръкав в допълнение към пакетите. Това направи възможно (1) показването на традиционна камина, уникална характеристика на чаена стая и (2) създаване на чаени стаи в 2-мат, 3-мат, 4,5-мат, 18-мат и различни други размери. Гърбът на опаковките е украсен с дизайн, различен от мотива на татами, така че те могат да се продават отделно.

Фотографското Изкуство

Forgotten Paris

Фотографското Изкуство Забравеният Париж са черно-бели фотографии на старите метро на френската столица. Този дизайн е репертоар от места, които малко хора знаят, защото са незаконни и трудно достъпни. Матио Бувиер проучва тези опасни места от десет години, за да открие това забравено минало.