Списание за дизайн
Списание за дизайн
Визуалното Изкуство

Loving Nature

Визуалното Изкуство Да обичаш природата е проект на произведения на изкуството, които намекват за любов и уважение към природата, към всичко живо. На всяка картина Габриела Делгадо поставя специален акцент върху цвета, избирайки внимателно елементи, които се съчетават с хармония, за да се постигне пищно, но просто покритие. Изследването и нейната истинска любов към дизайна му придават интуитивна способност да създава живи цветни парчета с точкови елементи, вариращи от фантастичните до находчивите. Нейната култура и лични преживявания оформят композициите в уникални визуални разкази, които със сигурност ще разкрасят всяка атмосфера с природа и жизнерадост.

Романът

180º North East

Романът „180º североизток“ е приключенски разказ от 90 000 думи. Разказва истинската история на пътуването на Даниел Къчър, извършено през Австралия, Азия, Канада и Скандинавия през есента на 2009 г., когато той е на 24. Интегриран в основния текст, който разказва историята на това, което е преживял и научил по време на пътуването , снимки, карти, изразителен текст и видео помагат да се потопи читателят в приключението и да даде по-добър усет на собственото лично преживяване на автора.

Местата За Транзитни Ездачи

Door Stops

Местата За Транзитни Ездачи Door Stops е колаборация между дизайнери, художници, ездачи и жители на общността за запълване на пренебрегвани обществени пространства, като транзитни спирки и свободни партиди, с възможности за сядане, за да направи града по-приятно място да бъде. Създадени да осигурят по-безопасна и естетически приятна алтернатива на тази, която съществува в момента, частите са изпълнени с големи изложби на публично изкуство, поръчани от местни художници, което прави лесно разпознаваема, безопасна и приятна зона за чакане за ездачите.

Дизайн И Концепция За Прическа

Hairchitecture

Дизайн И Концепция За Прическа HAIRCHITECTURE е резултат от асоциация между фризьор - Gijo и група архитекти - FAHR 021.3. Мотивирани от Европейската столица на културата в Гимараес 2012, те предлагат идея за сливане на две творчески методологии „Архитектура и прическа“. С темата за бруталистичната архитектура резултатът е невероятна нова прическа, обозначаваща преобразена коса в абсолютно общение с архитектурни структури. Представените резултати имат смел и експериментален характер със силна съвременна интерпретация. Работата в екип и уменията бяха решаващи за превръщането на привидно обикновена коса.

Календар

NISSAN Calendar 2013

Календар Всяка година Nissan произвежда календар под темата на марката си „Вълнение за разлика от всеки друг“. Версията за 2013 г. е изпълнена с отворени погледи и уникални идеи и образи в резултат на сътрудничество с художник по танцова живопис „SAORI KANDA“. Всички изображения в календара са произведения на SAORI KANDA, художника на танцовата живопис. Тя въплъти вдъхновението си, дадено от превозното средство на Nissan в своите картини, които бяха направени директно върху хоризонтна завеса, поставена в ателието.

Брошура

NISSAN CIMA

Брошура ・ Nissan интегрира всички свои най-съвременни технологии и мъдрост, интериорни материали с превъзходно качество и изкуството на японската изработка („MONOZUKURI“ на японски), за да създаде луксозен седан с несравнимо качество - новият CIMA, единственият флагман на Nissan.・ Тази брошура е създадена не само за да покаже характеристиките на продукта на CIMA, но и да се докосне до публиката увереността и гордостта на Nissan в своята изработка.