Списание за дизайн
Списание за дизайн
Календар

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Календар Уникален и игрив промоционален календар, разработен и произведен за сайта на портала, goo използва хартиени текстури и придава мисъл за функционалност. Това издание за 2013 г. е организатор на календар и график, превърнат в едно с място за писане в годишни планове и ежедневни графици. Плътно подбрана хартия за календара и евтина хартия, която е точно подходяща за изписване на бележки за организатора на графика, бяха внимателно подбрани и създаденият контраст се вписва като част от дизайна на календара. Добавената функция на органайзера за попълване на график го прави перфектен като удобен за употреба календар на бюрото.

Календар

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Календар По мода, подобна на калейдоскоп, това е календар с припокриващи се изрязани графики, изчертани с многоцветни шарки. Дизайнът му с цветни шарки, които могат да бъдат модифицирани и персонализирани чрез просто промяна на реда на листовете, изобразява творческите усещания на NTT COMWARE. Осигурено е достатъчно пространство за писане, а правилните редове отчитат функционалността, което го прави перфектен като календар на график, който бихте искали да използвате за украса на вашето лично пространство.

Опаковката На Ризата

EcoPack

Опаковката На Ризата Тази опаковка на ризата се отделя от конвенционалната опаковка, като не използва никаква пластмасова. Използвайки съществуващ поток от отпадъци и процес на производство, този продукт е не само много прост за производство, но и е много лесен за изхвърляне, като основният материал се компостира до нищо. Продуктът може първо да бъде натиснат и след това идентифициран с фирмената марка чрез щамповане и печат, за да се създаде уникален структурен продукт, който едновременно изглежда и се чувства много различен и интересен. Естетиката и потребителският интерфейс се държат също толкова високо, колкото и устойчивостта на продукта.

Конзолата

Qadem Hooks

Конзолата Qadem Hooks е произведение на изкуството с конзолна функция, вдъхновена от природата. Той е съставен от различни боядисани в зелено стари куки, които са били използвани заедно с Qadem (стара седалка от дърво муле) за транспортиране на пшеница от едно село в друго. със стъклен панел отгоре.

Конзола

Mabrada

Конзола Уникална конзола, изработена от боядисано дърво с каменно покритие, показваща стара автентична кафемелачка, която се връща към османския период. Йордановски охладител за кафе (Mabrada) беше възпроизведен и изваян, за да стои като един от краката от противоположната страна на конзола, където седи мелницата, създавайки очарователно парче за фоайе или хол.

Фирмената Идентичност

Jae Murphy

Фирмената Идентичност Използва се отрицателното пространство, защото прави зрителите любопитни и щом преживеят този момент Аха, мигновено го харесват и го запомнят. Марката на логото има инициали J, M, камерата и триножника, вградени в отрицателното пространство. Тъй като Джей Мърфи често фотографира деца, големите стълби, оформени по име и ниско разположената камера, предполагат, че децата са добре дошли. Чрез дизайна на корпоративната идентичност, идеята за отрицателно пространство от логото се доразвива. Той добавя ново измерение към всеки артикул и прави лозунга, Нечестият изглед на обикновеното, да бъде верен.