Списание за дизайн
Списание за дизайн
Yong Пристанището Ребрандинг

Hak Hi Kong

Yong Пристанището Ребрандинг Предложението използва три концепции за възстановяване на системата CI за риболовно пристанище Йонг-Ан. Първият е ново лого, създаващо се със специфични визуални материали, извлечени от културни характеристики на общността Хакка. Следваща стъпка е преосмисляне на развлекателното преживяване, след това създайте два талисмана, представящи ги и ги оставете да се появят в нови атракции за насочване на туристи към пристанището. Не на последно място, рендосайте девет петна вътре, заобикаляйки развлекателни дейности и вкусни кухни.

Изложбеният Дизайн

Tape Art

Изложбеният Дизайн През 2019 г. визуално парти на линии, цветни парчета и флуоресценция разпалиха Тайпе. Това беше художественото изложение Tape That, организирано от FunDesign.tv и Tape That Collective. Разнообразие от проекти с необичайни идеи и техники бяха представени в 8 инсталации за художествена лента и бяха изложени над 40 ленти, заедно с видеоклипове на творчеството на художниците в миналото. Те също добавиха блестящи звуци и светлина, за да превърнат събитието в потапящо изкуство и материали, които прилагаха, включваха ленти от плат, ленти за канали, хартиени ленти, опаковъчни приказки, пластмасови ленти и фолиа.

Монтажното Изкуство

Inorganic Mineral

Монтажното Изкуство Вдъхновен от дълбоки чувства към природата и опит като архитект, Ли Чи се фокусира върху създаването на уникални инсталации за ботаническо изкуство. Размишлявайки върху естеството на изкуството и изследвайки творческите техники, Лий превръща житейските събития във формализирани произведения на изкуството. Темата на тази поредица от произведения е да изследва естеството на материалите и как материалите могат да бъдат реконструирани от естетическата система и новата перспектива. Лий също така вярва, че предефинирането и реконструкцията на растения и други изкуствени материали може да направи естествения пейзаж да има емоционално въздействие върху хората.

Ребрендирането На Фирмата

Astra Make-up

Ребрендирането На Фирмата Силата на марката се състои не само в нейните способности и визия, но и в комуникацията. Лесен за използване каталог, изпълнен със силна фотография на продукта; уебсайт, ориентиран към потребителите и привлекателен, който предоставя онлайн услуги и преглед на продуктите на марките. Разработихме и визуален език в представянето на сензацията на марката с моден стил на фотография и линия на свежа комуникация в социалните медии, установихме диалог между компанията и потребителя.

Шрифтовият Дизайн

Monk Font

Шрифтовият Дизайн Монк търси баланс между откритостта и четливостта на хуманистичните сериали и по-регулирания характер на квадратите без серифи. Въпреки че първоначално е проектиран като латински шрифт, беше решено рано, че се нуждае от по-широк диалог за включване на арабски вариант. И латинският, и арабският ни проектират една и съща обосновка и идеята за споделена геометрия. Силата на процеса на паралелно проектиране позволява на двата езика да имат балансирана хармония и изящество. И арабският и латинският работят безпроблемно заедно, като имат общи плотове, дебелина на стъблото и извити форми.

Опаковки

Winetime Seafood

Опаковки Дизайнът на опаковките за серията Winetime Seafood трябва да демонстрира свежест и надеждност на продукта, трябва да го отличава благоприятно от конкурентите, да бъде хармоничен и разбираем. Използваните цветове (синьо, бяло и оранжево) създават контраст, подчертават важни елементи и отразяват позиционирането на марката. Разработената уникална концепция отличава серията от другите производители. Стратегията на визуалната информация даде възможност да се идентифицира разнообразието от продукти на серията, а използването на илюстрации вместо снимки направи опаковки по-интересна.