Списание за дизайн
Списание за дизайн
Опаковката За Сух Чай

SARISTI

Опаковката За Сух Чай Дизайнът е цилиндричен контейнер с живи цветове. Иновативното и ярко използване на цветове и форми създава хармоничен дизайн, който отразява билковите инфузии на SARISTI. Това, което отличава нашия дизайн, е способността ни да дадем модерен обрат на сухите опаковки за чай. Животните, използвани в опаковката, представляват емоции и условия, които хората често изпитват. Например, птиците Фламинго представляват любов, мечката Панда представлява релаксация.

Име на проекта : SARISTI, Име на дизайнерите : Antonia Skaraki, Име на клиента : SARISTI.

SARISTI Опаковката За Сух Чай

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.