Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интериорният Дизайн На Къща За Гости

Barn by a River

Интериорният Дизайн На Къща За Гости Проектът „плевня край река“ отговаря на предизвикателството да създаде обитаемото пространство, базирайки се на екологичното участие и предлага конкретно локално решение на проблема за взаимопроникването на архитектурата и ландшафта. Традиционният архетип на къщата е приведен до аскетизма на нейните форми. Кедровата херпес зоната на покрива и зелените стени на шиш скриват сградата сред тревата и храстите на изкуствения пейзаж. Зад стъклената стена се вижда скалистата река.

Молитвената Зала

Water Mosque

Молитвената Зала С чувствително изпълнение на обекта, сградата се превръща в продължение на морето чрез повдигната платформа, служеща като Молитва зала, която се разширява към безкрайност. Флуидните образувания се отнасят до движението на морето в опит да се свърже джамията с околността. Сградата се откроява отразявайки естеството на нейната функция и физически проявява философията на близкоизточната архитектура по съвременен начин. Полученият екстериор създава както емблематично допълнение към силуета, така и преоткриване на типологията, реализирана на модерен дизайн език.

Книжарница

Guiyang Zhongshuge

Книжарница С планинските коридори и стаклатитовите гротовидни рафтове за книги, книжарницата въвежда читателите в света на карстовата пещера. По този начин дизайнерският екип носи фантастично визуално изживяване, като в същото време разпространява локалните характеристики и култура на по-голямо множество. Guiyang Zhongshuge е културна забележителност и градска забележителност в град Guiyang. Освен това той преодолява пропастта на културната атмосфера в Гуянг.

Книжарница

Chongqing Zhongshuge

Книжарница Включвайки прекрасния пейзаж на Чунцин в книжарницата, дизайнерът е създал пространство, където посетителите може да се почувстват като в очарователния Чунцин, докато четат. Има общо пет вида зона за четене, всеки от които е като страна на чудесата с отличителни черти. Книжарница Chongqing Zhongshuge предостави на потребителите по-фантастично изживяване, което те не са в състояние да спечелят чрез онлайн пазаруването.

Флагманският Магазин

Zhuyeqing Green Tea

Флагманският Магазин Пиенето на чай изисква както благоприятна среда, така и добро настроение. Дизайнерът представя мотива на облака и планината по начин на свободна рисуване с мастило и поръсва чифт красиви китайски пейзажни картини в затвореното ограничено пространство. Чрез персонализирани функционални носители дизайнерът е създал сензорно изживяване за потребителите, което носи огромно чувствено въздействие.

Хотел

Park Zoo

Хотел Това без съмнение е хотел, базиран на темата за животните. Въпреки това, дизайнерите не просто създадоха серия от очарователни и изящни инсталации във формата на животни, за да привлекат голямо внимание на интензивно конкурентния пазар. Вливайки пространството с дълбоката любов към животните, дизайнерите превърнаха хотела в художествена изложба, където клиентите могат да наблюдават и усещат реалната ситуация пред застрашените животни в настоящия момент.