Списание за дизайн
Списание за дизайн
Флагманският Магазин

Zhuyeqing Green Tea

Флагманският Магазин Пиенето на чай изисква както благоприятна среда, така и добро настроение. Дизайнерът представя мотива на облака и планината по начин на свободна рисуване с мастило и поръсва чифт красиви китайски пейзажни картини в затвореното ограничено пространство. Чрез персонализирани функционални носители дизайнерът е създал сензорно изживяване за потребителите, което носи огромно чувствено въздействие.

Име на проекта : Zhuyeqing Green Tea, Име на дизайнерите : Li Xiang, Име на клиента : X+Living.

Zhuyeqing Green Tea Флагманският Магазин

Този отличен дизайн е носител на златна награда за дизайн в конкурса за осветителни продукти и проекти за осветителни проекти. Определено трябва да видите златното отлично дизайнерско портфолио на дизайнерите, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни продукти за осветление и дизайн на проекти за осветление.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.