Списание за дизайн
Списание за дизайн
Плаващ Спа

Hungarosauna

Плаващ Спа Важен аспект на инвестицията е планирането, устойчивостта и разширяемостта. Адаптиране към неочаквани икономически ситуации. Това важи и за ландшафтна архитектура и архитектурни елементи. Лечебната водна парна камера, питейната спа вода и плувния басейн, плуващи на повърхността на езерото, осигуряват ново качество на сауната, която може да бъде само тук, в Хунгаросауна. Сградата е с напречно ламинирана мостова греда с дървена рамка на стълбовете. По хомогенен начин статуя, наподобяваща дърво, е покрита отвътре и отвън с дървени повърхности като ствол на дърво.

Семеен Парк

Hangzhou Neobio

Семеен Парк Въз основа на оригиналното оформление на търговския център, семеен парк Hangzhou Neobio беше разделен на четири основни функционални зони, всяка с множество пространства за аксесоари. Подобно разделение взе под внимание възрастовите групи, интересите и поведението на децата, като в същото време съчетаваше функции за забавление, образование и почивка по време на дейности родител-дете. Разумната циркулация в пространството го прави цялостен семеен парк, който интегрира развлекателни и образователни дейности.

Плувен Клуб

Loong

Плувен Клуб Комбинацията от бизнес ориентиран бизнес с нови бизнес форми е тенденция. Дизайнерът експериментално интегрира спомагателните функции на проекта с основния бизнес, преоптимизира основните функции на спортното обучение на родители и деца и изгражда проекта в цялостно пространство за плуване и спортно образование, интегриращо развлечения и свободно време.

Детски Клуб

Meland

Детски Клуб Целият проект завърши отличното изражение на тематичната детска площадка родител-дете, показваща висока степен на завършеност и последователност в опростения и пространствен разказ. Финият дизайн на линията свързва различни функционални зони и осъзнава рационалността на потоците от посетители. Разказът за пространството от своя страна свързва различни пространства през цялостен сюжет и кара потребителите да изживеят прекрасното пътуване на взаимодействието родител-дете.

Апартаментът

Home in Picture

Апартаментът Проектът е жизнено пространство, създадено за четиригодишно семейство с две деца. Атмосферата на мечтания, създадена от дизайна на дома, идва не само от света на приказките, създаден за деца, но и от футуристичния смисъл и духовен шок, предизвикани от предизвикателството за традиционното обзавеждане на дома. Не се обвързва с твърди методи и модели, дизайнерът разгради традиционната логика и представи нова интерпретация на начина на живот.

Жилищният Интериорен Дизайн

Inside Out

Жилищният Интериорен Дизайн Архитектурният дизайнер първи независим индивидуален проект за интериорен дизайн, избиращ смесица от японски и северни мебели, за да създаде удобна и приятна атмосфера. Дървесината и тъканите се използват главно в целия апартамент с минимално осветление. Концепцията "Inside Out" дървена кутия, разкрита със свързания дървен вход и коридор, докато е отворена за хола като "вътре"; показващи книги и художествени изложби, като помещенията са „външно“; джобни пространства, обслужващи живи функции.