Списание за дизайн
Списание за дизайн
Интериорният Дизайн На Къща За Гости

The MeetNi

Интериорният Дизайн На Къща За Гости По отношение на дизайнерските елементи той не е предназначен да бъде сложен или минималистичен. Той приема китайския прост цвят като основа, но използва текстурирана боя, за да остави място празно, което формира ориенталската художествена концепция в съответствие с модерната естетика. Съвременното хуманистично обзавеждане на дома и традиционните декорации с исторически сюжети изглежда са древни и модерни диалози, протичащи в пространството, с небрежен древен чар.

Хотелският Интериорен Дизайн

New Beacon

Хотелският Интериорен Дизайн Пространството е контейнер. Дизайнерът влива емоционални и космически елементи в него. Комбинирайки характеристиките на космическия Номенон, Дизайнерът завършва приспадането от емоция в последователност чрез подреждането на космическия маршрут и след това формира цялостна история. Човешката емоция е естествено утаена и сублимирана чрез опит. Той използва съвременни техники, за да метафорира културата на древния град и показва естетическата мъдрост от хиляди години. Дизайнът като зрител бавно разказва как един град подхранва съвременния човешки живот с неговия контекст.

Клиниката

Chibanewtown Ladies

Клиниката Важен елемент на този дизайн беше, че хората, идващи в болницата, ще бъдат спокойни. Като особеност на пространството, В допълнение към стаята за кърмене, е създаден плот като островна кухня, така че да могат да правят мляко за бебе в чакалнята. Детската зона, която е в центъра на пространството, е символ на пространството и те могат да наблюдават деца отвсякъде. Диванът, поставен на стената, има височина, която улеснява бременната жена да седи, ъгълът на гърба се регулира и твърдостта на възглавницата се регулира, за да не бъде прекалено мека.

Ресторант

Jiao Tang

Ресторант Проектът е горещ ресторант, който се намира в Чънду, Китай. Дизайнерското вдъхновение произхожда от хармоничното съвместно съществуване между човека и природата на Нептун. Ресторантът е организиран със седем дизайнерски теми за илюстриране на истории за Нептун. Концепциите за филм и телевизия, изкуство, наука и технологии, декоративен оригинален дизайн на мебели, лампи, прибори за хранене и др. Предоставят драматично потапящо преживяване на посетителите. Колокацията на материалите и контрастирането на цветовете създават пространствена атмосфера. Механичното инсталационно изкуство се прилага за подобряване на пространственото взаимодействие и потребителския опит.

Салонът

BeantoBar

Салонът Важен елемент на този дизайн беше да привлече привлекателността на използваните материали. Основният използван материал беше западният червен кедър, който се използва и в първия им магазин в Япония. Като начин да покаже материала, Рики Ватанабе подреди мозаечен модел, като натрупа парчета едно по едно като паркет, използвайки същността на материалите неравномерни цветове. Въпреки че използва същите материали, чрез изрязването им Riki Watanabe успешно успява да променя изразите в зависимост от ъглите на видимост.

Ресторант

Nanjing Fishing Port

Ресторант Проектът е преустроен ресторант с три етажа в Нанкин, обхваща около 2000 кв.м. Освен кетъринг и срещи, на разположение са чаената култура и винената култура. Декорът свързва едно ярко ново китайско усещане от тавана до каменната подредба на пода. Таванът е украсен с древни китайски скоби и покриви. Той формира основния елемент на дизайна на тавана. Материали като дървен фурнир, златна неръждаема стомана и картина, обозначаваща ново китайско усещане, се смесват, за да създадат ново китайско усещане за пространство.