Списание за дизайн
Списание за дизайн
Забавна Къща За Деца

Fun house

Забавна Къща За Деца Този дизайн на сгради е за децата да учат и да играят, което е напълно забавна къща от супер баща. Дизайнерски комбинира здрави материали и предпазни форми, за да направи прекрасно и интересно пространство. Те се опитаха да направят удобна и топла детска къща за игри и се опитаха да засилят отношенията родител-дете. Клиентът каза на дизайнера да постигне 3 цели, които бяха: (1) естествени материали и материали за безопасност, (2) да направи децата и родителите щастливи и (3) достатъчно място за съхранение. Дизайнерът намери прост и ясен метод за постигане на целта, която е домът, самото начало на детското пространство.

Вътрешната Къща

Spirit concentration

Вътрешната Къща Какво е пространство за къща? Дизайнерът вярва, че дизайнът идва от изискванията на собственика, достигайки душата до пространството. Затова дизайнерът се ориентирал в предназначението им за пространство от прекрасната двойка. И двамата от собственика обичат материалите и дизайнерското решение относително с японската култура. За представянето на спомените между техните умове те решиха да използват различни текстури от дърво, за да създадат къща за душа. Следователно, те създадоха 3 консенсусни цели на тази идеална къща, които бяха (1) Спокойна атмосфера, (2) Гъвкави и очарователни обществени пространства и (3) удобни и невидими частни пространства.

Къща За Спомени

Memory Transmitting

Къща За Спомени Тази къща предава образите на дома чрез дървени греди и шахматния куп от бели тухли. Светлината отива от пространствата на бели тухли около къщата, създавайки специална атмосфера за клиента. Дизайнерът използва няколко метода, за да реши ограниченията на тази сграда за климатиците и помещенията за съхранение. Също така, съчетайте материалите с паметта на клиента и представете топла и елегантна естетика чрез структурата, свързвайки уникалния стил на тази къща.

Вътрешната Къща

Seamless Blank

Вътрешната Къща Това е къща за представяне на уникалния начин на живот на домакинята, който е дом на графичен дизайнер и предприемач. Дизайнерът представя естествени материали, за да илюстрира предпочитанията на домакинята и да запази празни зони, за да запълни нещата на члена на семейството. Кухнята е центърът на къщата, специално проектирана съраунд гледка за домакинята и се уверете, че родителите могат да видят навсякъде. Къщата е оборудвана с бял гранитен подови настилки, италианска минерална живопис, прозрачно стъкло и бяло прахово покритие, за да разкрие елегантните детайли на материалите.

Вътрешната Къща

Warm loft

Вътрешната Къща Къща в индустриален стил с топли материали. Тази къща подготвя няколко функции за клиентите за насърчаване на жизнените качества. Дизайнерът се опита да свърже тръбите във всяко пространство и комбинира тръби от дърво, стомана и УНГ, за да илюстрира историята на живота на клиентите. Не е същото с обикновения индустриален стил, тази къща въвежда само няколко цвята и подготвя много места за съхранение.

Съблекалнята

Sopron Basket

Съблекалнята Sopron Basket е професионален женски баскетболен отбор със седалище в Сопрон, Унгария. Тъй като те са един от най-успешните унгарски отбори с 12 купи за национален шампионат и постигнаха второ място в Евролигата, ръководството на клуба реши да инвестира в нов комплекс за съблекални, за да има доста престижно съоръжение до името на клуба, което да отговаря на нуждите на играча по-добре, мотивирайте ги и насърчавайте тяхното единство.