Списание за дизайн
Списание за дизайн
Портативният Високоговорител

Seda

Портативният Високоговорител Seda е базово функционално устройство за интелигентни технологии. Държачът за писалка в центъра е органайзер за място. Също така цифровите функции като USB порт и Bluetooth Connection го правят като преносим плейър и високоговорител с адаптация за домашна зона. Лека лента, вградена във външното тяло, работи като настолна светлина. Освен това привлекателният вид на луксозния го прави толкова привлекателен домашен прибор, който може да се използва в интериорния дизайн. Също така, използването на пространството по-добър начин е една от основните характеристики на Seda.

Чаша За Кафе И Чинийка

WithDelight

Чаша За Кафе И Чинийка Сервирането на сладки лакомства с размер на хапки от страна на кафето е част от много различни култури, тъй като е обичай да се сервира чаша кафе с турска наслада в Турция, бишкоти в Италия, churros в Испания и фурми в Арабия. Въпреки това, при конвенционалните чинийки тези лакомства се плъзгат към чашата с горещо кафе и залепват или се намокрят от разливите на кафето. За да се предотврати това, тази чаша за кафе има чинийка със специални слотове, поддържащи лакомствата за кафе на място. Тъй като кафето е една от най-важните топли напитки, подобряването на качеството на пиенето на кафе има важно значение за ежедневния живот.

Масата

Codependent

Масата Съответстващата психология и дизайн, като се фокусира специално върху физическото проявление на психологическото състояние, зависимостта. Тези две преплетени таблици трябва да разчитат една на друга, за да функционират. Двете форми са неспособни да стоят самостоятелно, но заедно създават една функционална форма. Финалната таблица е мощен пример, чието цяло е по-голямо от сбора на неговите части.

Прибори За Хранене

Ingrede Set

Прибори За Хранене Комплектът за прибори от Ingrede е създаден да изрази нуждата от съвършенство в ежедневието. Комплект вилица, лъжица и нож заедно с помощта на магнити. Приборите за хранене стоят вертикално и създават хармония на масата. Математическите форми позволяват да се изгради една течна форма, която се състои от три различни парчета. Този подход създава нови възможности, които могат да бъдат приложени към много различни продукти, като например прибори за хранене и други прибори.

Жилищният Прототип

No Footprint House

Жилищният Прототип NFH е разработен за серийно производство, базиран на по-голям набор от инструменти от сглобяеми жилищни типологии. Първият прототип е построен за холандско семейство в югозападната част на Коста Рика. Те избраха конфигурация с две спални със стоманена конструкция и облицовки от борова дървесина, която беше изпратена до целевото си местоположение с един единствен камион. Сградата е проектирана около централно обслужващо ядро с цел оптимизиране на логистичната ефективност по отношение на монтажа, поддръжката и използването. Проектът търси интегрална устойчивост по отношение на своите икономически, екологични, социални и пространствени резултати.

Отваряне На Писма

Memento

Отваряне На Писма Всички започват с благодарност. Поредица отвори за писма, отразяващи професиите: Memento е не само набор от инструменти, но и поредица от предмети, които изразяват благодарността и чувствата на потребителя. Чрез семантика на продуктите и прости изображения на различни професии, дизайните и уникалните начини за използване на всяко парче Memento дават на потребителя различни сърдечни изживявания.