Списание за дизайн
Списание за дизайн
Производител На Чай

Grundig Serenity

Производител На Чай Serenity е съвременен производител на чай, който се фокусира върху радостното потребителско изживяване. Проектът се фокусира най-вече върху естетическите елементи и потребителското изживяване, тъй като основната цел предполага продуктът да бъде различен от съществуващите. Докът на производителя на чай е по-малък от тялото, което позволява на продукта да гледа над земята, което носи уникална идентичност. Леко извитото тяло, комбинирано с нарязани повърхности, също поддържа уникалната идентичност на продукта.

Полилей

Lory Duck

Полилей Патицата Lory е проектирана като система за окачване, сглобена от модули, изработени от месингово и епоксидно стъкло, всеки от които наподобява патица, която се плъзга безпроблемно през хладни води. Модулите също предлагат конфигурируемост; с докосване, всеки може да се регулира, за да се изправи във всяка посока и да виси на всяка височина. Основната форма на лампата се роди сравнително бързо. Въпреки това са били нужни месеци изследвания и разработки с безброй прототипи, за да създадат перфектния си баланс и най-добрия поглед от всички възможни ъгли.

Закачалка За Пеперуди

Butterfly

Закачалка За Пеперуди Закачалката на пеперудата получи името си заради приликата си с формата на летяща пеперуда. Това е минималистично обзавеждане, което може да бъде сглобено по удобен начин благодарение на дизайна на отделените компоненти. Потребителите могат бързо да сглобят закачалката с голи ръце. Когато е необходимо да се движите, е удобно да се транспортира след разглобяване. Инсталацията извършва само две стъпки: 1. поставете двата кадъра заедно, за да образувате X; и направете диамантените рамки от всяка страна да се припокриват. 2. плъзнете дървеното парче през припокритите диамантени рамки от двете страни, за да придържате рамките

Аспираторът

Black Hole Hood

Аспираторът Тази гама качулка, проектирана чрез вдъхновяване от Black Hole и Worm Hole, прави продукта красив и модерен вид, който предизвиква емоционални чувства и достъпни цени. Прави емоционални моменти и лесно използване по време на готвене. Той е лек, лесен за инсталиране, лесен за почистване и предназначен за модерни кухни в iland.

Говорител

Black Hole

Говорител Черна дупка, проектирана на базата на съвременната интелигентна технология, и представлява Bluetooth портативен говорител. Той може да бъде свързан към всеки мобилен телефон с различни платформи и има USB порт за свързване към външно преносимо хранилище. Вградената светлина може да се използва като настолна светлина. Също така, привлекателният външен вид на Black Hole го прави толкова привлекателен домашен прибор, който може да се използва в интериорния дизайн.

Портативният Bluetooth Високоговорител

Black Box

Портативният Bluetooth Високоговорител Това е Bluetooth портативен говорител. Той е лек и малък и има емоционална форма. Създадох формата на високоговорителите на Black Box, като опростих формата на вълните. За да слушате стерео звук, той разполага с два високоговорителя, отляво и отдясно. Тези два високоговорителя също са част от формата на вълната. Едната е положителна вълнова форма и една отрицателна вълнова форма. за използване това устройство може да свърже двойка с други електронни устройства, като мобилно и компютърно чрез Bluetooth и възпроизвежда звука. Също така има споделяне на батерията. Събирайки два високоговорителя, на масата се появява черна кутия, когато не се използва.