Списание за дизайн
Списание за дизайн
Машина За Домашно Приготвяне На Паста

Hidro Mamma Mia

Машина За Домашно Приготвяне На Паста Hidro Mama Mia е социално-културно спасяване чрез италианската гастрономия. Изключително лесен за използване, лек и компактен, лесен за съхранение и транспортиране. Тя позволява безопасна висока производителност, осигурява приятно изживяване при готвене на семейството във всекидневния живот и взаимодействие с приятели. Двигателят е изцяло интегриран в трансмисионния комплект, предлага мощност, здравина и безопасна употреба, като осигурява също лесно почистване и поддръжка. Нарязва тесто с различна дебелина, като е в състояние да приготвя различни ястия: макаронени изделия, юфка, лазаня, хляб, сладкиши, пица и др.

Име на проекта : Hidro Mamma Mia, Име на дизайнерите : ARBO design, Име на клиента : ARBO design.

Hidro Mamma Mia Машина За Домашно Приготвяне На Паста

Този невероятен дизайн е носител на сребърна награда за дизайн в конкурса за мода, облекло и облекло. Определено трябва да видите дизайнерското портфолио на сребърните награди за дизайнери, за да откриете много други нови, иновативни, оригинални и креативни дизайнерски произведения на модата, облеклото и облеклото.

Дизайн на деня

Удивителен дизайн. Добър дизайн. Най-добър дизайн.

Добрите дизайни създават стойност за обществото. Всеки ден представяме специален дизайнерски проект, който демонстрира отлични постижения в дизайна. Днес с удоволствие представяме отличен дизайн, който прави положителна промяна. Всеки ден ще представяме по-страхотни и вдъхновяващи дизайни. Не забравяйте да ни посещавате всеки ден, за да се насладите на нови добри дизайнерски продукти и проекти от най-големите дизайнери по света.